EASEUS Partition Master Professional Edition 6.1.1 [02.09.2010]

CHIP Online
02-09-2010, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

EASEUS Partition Master kapsamlı bir sabit disk biçimlendirme ve     optimizasyon yazılımıdır. En son sürümü olan EASEUS Partition Master  Professional Edition ile basit özelliklerin  yanı sıra bütün güçlü   ve  gelişmiş işlevlerden faydalanabilirsiniz.Partition Manager, Partition Recovery Wizard and Disk & Partition     Copy üçlüsünü bünyesinde barındıran bu sürüm bütün ihtiyaçları    kapsıyor!Özellikle Windows XP/Vista/Windows 7 x32 ve x64 kullanan     profesyonellerin ihtiyacı olan, disk kullanımını optimize etme ve alanı     daha iyi idare etme ihtiyacını karşılar. Home edition'dan daha   gelişmiş   olan bu sürüm ile sistem açılış sorunlarına karşı boot   edilebilir CD  ya  da DVD oluşturma imkanı sunar. Sistem partiyonunu   genişletme ve daha  iyi alan idaresi de cabası!Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum

EASEUS Partition Master kapsamlı bir sabit disk biçimlendirme ve     optimizasyon yazılımıdır. En son sürümü olan EASEUS Partition Master  Professional Edition ile basit özelliklerin  yanı sıra bütün güçlü   ve  gelişmiş işlevlerden faydalanabilirsiniz.Partition Manager, Partition Recovery Wizard and Disk & Partition     Copy üçlüsünü bünyesinde barındıran bu sürüm bütün ihtiyaçları    kapsıyor!Özellikle Windows XP/Vista/Windows 7 x32 ve x64 kullanan     profesyonellerin ihtiyacı olan, disk kullanımını optimize etme ve alanı     daha iyi idare etme ihtiyacını karşılar. Home edition'dan daha   gelişmiş   olan bu sürüm ile sistem açılış sorunlarına karşı boot   edilebilir CD  ya  da DVD oluşturma imkanı sunar. Sistem partiyonunu   genişletme ve daha  iyi alan idaresi de cabası!Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online ForumAnahtar özellikler:Bilgisayar performansını arttırmak için sistem partisyonunu   genişletme.
Sabit diskteki bütün bilgileri yedekleme ve Windows'u yeniden   kurmaya gerek kalmadan aktarma aracı.
Basit partisyon araçlarıyla daha iyi sabit disk yönetimi.
Gelişmiş disk biçimlendirme özellikleriyle bilgisayarın istikrarını   arttırma imkanı.
Sabit disk haritası üzerinde direkt çalışma ve sürükle bırak ile   kolay idare imkanı, değişiklikleri önizlemede görebilmek.
Partition Maneger aracıyla daha iyi sabit disk yönetimi ve  performans geliştirme imkanı
Yeni! Partition Recovery Wizard ile acil durumlarda veri  kurtarma!


Kaynak: www.chip.com.tr

DOWNLOAD: EASEUS Partition Master Professional Edition 6.1.1