Easy Flyer Creator 2.0 [28.02.2011]

CHIP Online
28-02-2011, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Easy Flyer Creator ile masaüstü yayıncılık yapmak çok kolay!   Broşürler, kitapçıklar, el ilanları, sertifikalar, fotoğraf çerçeveleri,   biletler ve dahası için hazır şablonlarla dolu bu yazılım ile tasarım   yapmak ve bunları basmak sadece 5 dakika alır. 100 bedava şablon ile   gelen Easy Flyer Creator, aceleniz olduğunda hayatınızı kurtarır.

Easy Flyer Creator ile masaüstü yayıncılık yapmak çok kolay!   Broşürler, kitapçıklar, el ilanları, sertifikalar, fotoğraf çerçeveleri,   biletler ve dahası için hazır şablonlarla dolu bu yazılım ile tasarım   yapmak ve bunları basmak sadece 5 dakika alır. 100 bedava şablon ile   gelen Easy Flyer Creator, aceleniz olduğunda hayatınızı kurtarır.Easy Flyer Creator etkileşimli ilanlar, broşürler, kitapçıklar ve   diğer pazarlama araçlarını oluşturmak ve basmak için en iyi yoldur.   Oluşturduğunuz ilanları FTP ve e-posta ile de paylaşabilir, kendiniz   basmayacaksanız baskı merkezine ulaştırabilirsiniz.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online ForumÜç adımda ilan hazırlamak:Bir şablon seçin
Şablon içerisindeki resim ve yazıları değiştirin
Ön izlemede kontrol ettikten sonra basabilirsiniz

Kaynak: www.chip.com.tr

DOWNLOAD: Easy Flyer Creator 2.0

kandid
28-02-2011, 19:43   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

kurulumda InstallUtilLib.dll dosyasını bulamıyor hatası veriyor...yetkililerin dikkatine...!!!

blue-crash
01-03-2011, 00:32   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
159 mesaj

Herkes bu hatadan şikayetçi.Ben indirdim temp klasöründen insall dosyasını ve ayıkladığı 2 klasörü aldım ve ondan yükleme yaptım sorunsuz olarak yüklendi ve çalışıyor.