econ modemlere dikkat

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
free_x_man
09-03-2005, 22:25   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
475 mesaj

arkadaşlar pazartesi günü vatan bilgisayardan econ s4 marka modem aldım modem arızalı çıktı.dikkatli olun.bir de ben bu modemi iade edip inca marka modem aldım 4 port ethernetli.arkadaşım da benimşle birlikte aynı modemi aldı teknik servise kontrol için götürdük.arkadaşımın modemi 1 portlu çıktı.yani dikkat edin.bir de istediğiniz ürün stoklarımızda kalmadı deselerde inanmayın birde siz göz atun çünkü bize de kalmadı dediler fakat bhir baktık.hiç abartmıyorum en az 100 adet ürün orta yerde yığılı duruyordu.yani satış pertsoneline güvenmeyin ve birşey sormayın çünkü inanın bana hiç anlamıyorlar.isterseniz gidin deneyin.adamlara diyorum ki ben de ethernet kartı yok usb modem istiyorum dedim bana istediğim modem de usb yok dediler bir baktık ki modem hem usb hem ethernet.neyse işte dikkatli olun harbiden birşeyden anlamıyorlar.bunu ben değil herkes söylüyor.sizler de görüşünüzü bildirin bakalım belki bize denk gelmiştir.bu arada yanlış yere yezmışım bu seferlik böyle oldu idare edersiniz umarım

Son Düzenleme: free_x_man ~ 09 Mart 2005 23:32
Eyüp Korkusuz
10-03-2005, 08:47   |  #2  
Yıllanmış Üye
2,077 mesaj

Evet oradaki elemanların bişey bilemdiklerine bende katılıyorum adamlardan ATI 9550 ekra kartı istemiştik bize 9200 se ekran kartı verdiler bende olayı söyledim ben 9550 istiyorum diye bana aynen şu lafı söylemişti ; "Ben size bu daha iyi olduğu için verdim" yani 9200 SE ekran kartını daha iyi diye yutturacaklardı. Ben kendilerinden board tavsiyesi istediğim zaman neler olduğunu bir anlatsam gülmekten çatlarsınız herneyse fazla uzatmayalım. Sonuçta bende katılıyorum free kardeşime adamlarda bilgi yok...

tonic
10-03-2005, 18:40   |  #3  
Yıllanmış Üye
1,220 mesaj

eyup ben bu dediğine fazlasıyla güldüm dicek laf bulamıyorum. Kahkaha

free_x_man
10-03-2005, 22:25   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
475 mesaj

uzun lafın kısası gitmeden önce alacağınız ürüne karar verin hatta 1_2 tane de alterntif düşünün.ayrıca yok derlerse sakın pes etmeyin ortalığı iyice bir kolaçan edin aradığınız ürün orta yerde sizi bekliyor olabilir.mümkün olduğunca az yardım isteyin.

onursa
15-03-2005, 18:39   |  #5  
Yıllanmış Üye
471 mesaj

bak şu yüzsüzlere bana vatan bilg. değil ama başka yerler en iyi ekran kartı fx 5200 diyor hepsi fx 5200ün üstünü bilmiyorlar bazıları diyor istediğin ekran kartını tak standart psu ile çalışır diyorlar saf olsak deli kazık yiyecez