M2'nin GM'si Edilee forumda.Bu konu eskiden Chip-Life'daydı ama buraya tsşıdım
Edilee Forumda [Metin 2]
İyide EdiLee ile işimiz ne.. ?
Ne yapalım yani 57 lwl lik çarımı bir çırpıda yok etti. Gerimi gelecek
hile kullanıyosan haketmişindir 57 lwl çarla hile kullanırsan olacağı budur şimdi kendini haklı qibi qöstermenin bi alemi yok
GameMaster'lardan nefret ettigim kadar acaba başka neden nefret ediyorumdur .. Hile diyorsun Oyunculara hilenin KRALINI HATTA BABASINI YAPANLAR Zaten GameMaster'lar EdiLee'yi burada Tartışmam bile .. Geldiyse otursun yerinde :D
KaaN06hile kullanıyosan haketmişindir 57 lwl çarla hile kullanırsan olacağı budur şimdi kendini haklı qibi qöstermenin bi alemiSaat gece 3de ban yedim be ne işi vardı onun o saatte oyunda bir adam önce uyarır adamlarda emeğe saygı yokki bir kere GM ler anca gösteriş yapıyorlar.
gm (game master) ler çok gıcık hile yapmadım sadece serbeste alıp gm ye daldım bannladı haksızlık ozmn bn nie bna dalanları bannlıyamıyrum?
yha arkadaşım ne yapalım edilee forumdaysa.bi metin 2 oyunu gm'si olmuş diye ortalığı tantanaya weriyosunuz.boşwerin
hem LYDER'inda dediği gibi mademki metin2 ile ilgili bir tartışma ortaya sürdünüz bunu metin2 forumlarında sürdürün.
Edile nedir ,neyin tartışması var burda hiçbirşey anlamadımMetinde kim
pcwordEdile nedir ,neyin tartışması var burda hiçbirşey anlamadımMetinde kimmetin2 online oyunlardan biri, edilee denen şahısta bu oyunda biraz hatrı sayılır bir oyuncu,geçenlerde foruma gelip konuyu açan arkadaşa ben edilee'yim sen forumda bir konu aç merak ettiklerini oyun hakkında sorarsın bende yardım ederim dedi gidiş o gidiş,
konuyu açan arkadaşta forumda bir kaç kere bunun için konu açtı edilee gelecek bana yardım edecek diye
Vay be ulu martu forumu ziyarete gelcekmiş he vay vay vayKırmızı halıları getirin çabuk
Dünyayı Kurtaran Adamın OgLu'da Burada :D Tövbe Est. :D
-Pcword mesajını begendim :)
pcwordVay be ulu martu forumu ziyarete gelcekmiş he vay vay vayKırmızı halıları getirin çabukmerdivende güzel miş haa:-)adamın çıkası geliyor
EE chip'e öyle düz ayaktan girmek yok merdivenleri aşıpda gelsinGörüldüğü gibi kapı açık