Kültürel değerlerimize sahip, etik değerleri önemseyen, çevre bilinci gelişmiş, eleştirel düşünen, çok yönlü, bilimsel ve sanatsal formasyon ve özgüvene sahip, dünyanın her yerinde başarıyla görev yapabilecek bireyler yetiştirmeyi kendine misyon edinen VİZYON KOLEJİ teknolojik okul uygulamaları ile eğitimde çıtayı yükseltiyor.
Vizyon'da modern eğitim teknolojileri etkin olarak kullanılmaktadır. Dersliklerin tümü son teknoloji ürünü akıllı tahta ve hızlı internet erişimine sahiptir. Eğitim programı tablet destekli içerikle zenginleştirilmiştir ve öğrencilerin tüm eğitim verileri dijital olarak kaydedilmektedir.
Türkiye'de ilk ve tek iletişim odaklı İngilizce eğitimi: Vizyon Koleji, FLEXA yöntemi ile iletişim odaklı yabancı dil öğretimi ve yoğunlaştırılmış drama uygulamaları bulunmaktadır.
Vizyon Koleji Kimin? Cem Arıtuluk Kimdir?
Vizyon Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Cem Arıtuluk'tur. Hacettepe Üniversitesi İngiliz Dilbilimi mezunu olan Arıtuluk, uzun yıllar Ankara'nın önde gelen dil okullarında yöneticilik yapmış, akademik danışmanlık sektörünün prestijli markalarından biri olan ELT Akademik Danışmanlık şirketinin kurucudur.