EHLİYET SINAVI SONUÇLARI
13 Subat 2016 Sınav Sonuçları
Yeni ehliyet sınavına ilk defa girecekler için sınav sorularını yazıyorum: 12 tane ilkyardım sorusu, 23 tane Trafik sorusu, 9 tane Motor sorusu ve 6 tane Trafik adabı sorusu olmak üzere 50 soru sorulacaktır.Yeni ehliyet sınav süresi 60 dakikadır.Yanlışlar doğruları götürmemektedir.
Kaynak:www.ehliyetsinavicoz.com
Ehliyet sınavı sonuçlarını görüntülemek için TC Kimlik No ile sorgulama yapmanız gerekmektedir. Aşağıdaki ehliyet sınav sonucu linkine tıklayarak Meb Motorlu Taşıtlar Sınav sayfasına yönlendirileceksiniz. Girdiğiniz sınavın sonuç bilgisi linkine tıklayın sorgulama sayfasına girin. TC kimlik no ve Güvenlik numarasını doğru girerek ehliyet sınavı sonuçları görüntülemeniz mümkün olacaktır.
EHLİYET SINAVI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?
Ehliyet sınav sonucu açıklanma süreci 10 gündür. Herhangi istisnai bir durum söz konusu olmazsa, ehliyet sınav sonuçların açıklanmasını bekliyoruz. Sitemizi takip ediniz. Sonuçları ilk bu sayfada göreceksiniz. Şu an için sınav açıklanmamıştır.
EHLİYET SINAV SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İSTİYORUM?Sınav sonuçları açıklanınca linkimiz açılacaktır.