Yeni vizyona giren Ejder Kapanı'nı tavsiye ederim arkadaşlar. Dün izledim sinemada. Kenan İmirzalıoğlu ve Uğur Yücel çok iyi bir iş çıkarmışlar. Cinayetler üstüne müthiş bir polisiye film.
Buyurun Fragmanı:
Video Kaldırılmış
Ben de izledim iyi bir polisiye değil bence. Katilin kim olduğu gizlemeye çalışmalarına rağmen hemen anlaşılıyor. Basit bir kurgu hiç heyecanlı değil. Ben tavsiye etmem.
Ben de izledim iyi bir polisiye değil bence. Katilin kim olduğu gizlemeye çalışmalarına rağmen hemen anlaşılıyor. Basit bir kurgu hiç heyecanlı değil. Ben tavsiye etmem.Filmin sonuna kadar katilin Nejat İşler olduğunu sanıyordum. Ama Kenan İmirzalıoğlu çıktı. Hayret sen nasıl anladın hemen. :) Evindeki katil portrelerinden bir an kuşkanlandım da yok olmaz dedim kendi kendime yani.
uğur yücelin yer aldığı hiç bir film boş olamaz zaten
Biraz dikkatli izlerseniz sadece katil portreleri değil başka suçlayıcı kanıtlar görürdünüz :)Burak ÇAKAY
Filmin sonuna kadar katilin Nejat İşler olduğunu sanıyordum. Ama Kenan İmirzalıoğlu çıktı. Hayret sen nasıl anladın hemen. :) Evindeki katil portrelerinden bir an kuşkanlandım da yok olmaz dedim kendi kendime yani.
Basit polisiye film izlemekten zevk alıyorsanız gidin :)
Ama ben tavsiye etmem .
Türk sinemasında iyi sayılabilecek bir film. Ne kadar kalitesiz, para harcanmadan, kıytırık senaryolar ile yapılmış yapımlarımız olduğunu biliyorsunuz. Onların içinden sıyrılmış iyi bir film. Kabadayı'dan sonra, izlenmeye değer.
Hımm yani kötünün iyisi diyorsunuz :)
Katılıyorum :)