anakart=gigabyt GA G33M S2L
ram= 1gb kinston 800mhz
işlemci=intel e2160
kasa= aopen 300w
ekran kartı = spakle 8500gt 512mb 128bit
arkadaşlar ekran kartım bozuldu ve asus hd 4670 almayı düşünüyorom
sistem yeterlimi veya sizin tavsiye ettiğiniz başka ekran kartı varsa yorumlarını bekliyorum
bide bu sisteme overclok yapılabilirmi acemiyim kusura bakmayın
olursa nasıl yapmalıyız
ekan kartı tavsiyesi acil
psu değiştir sonrası gelir.. 300 w yetmez
psu enaz kaç wat olmalı
bu ekran kartı ile güncel oyunları oynaya bilirmiyiz (crysıs ,call of duty blak ops,assien2.. )
ekran kartı için bütmçe 100-160 tl arası bi şey
o ekran kartını alacağına bunu al http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3231 ama güç kaynağın kesinlikle yetmez... ama psu ya para veremem diyosan.. bunu alabilirsin güç kaynağın sorun yapabilir ama . http://www.vatanbilgisayar.com/z ... ils.aspx?I_ID=34915 ... ama bence iyi bir ekran kartı alıcam diyosan kesinlikle güç kaynağı değişmeli
arkadaşlar kartlarda volar, zotac ddr2 - sappıhıre ddr5 hangisi daha performanslıdır. ekran kartı için psu en az kaç wat olması lazım ve marka olarak hangisini öneriyorsunuz
5570 al.. ilerde tekrar almak istemiyosan 600 w psu al.ama tercihim 500 w yeterlidir.
arkadaşlar dün ekran kart sormaya gittim ve satıcı anakartın ddr2 ekrankartın ddr3 olursa problem yaşayacagımı ve ddr2 ekran kartı almamı söyledi böyle bişey varmı okuduğum formlarda sorun olmaz deniyor
birde 1gb 800mhz ram yanına 2gb 800mhz ram taksam 3 gb olsa dedim adam yine sorun çıkar diyor ne yapmalıyım kafam karıştı ?
işlemci yetersiz kalırmı overclok yapsak olurmu
Öncelikle anakart ve ekran kartı birbirinden bağımsız parçalardır.PCI-e 2.0 destekleyen bütün anakartlar her türlü PCI-e 2.0 ekran kartını çalıştırır.GDDR5-GDDR3-DDR2 fark etmez.İkinci sorun ise yine sorun olmaz.DDR2 800Mhz RAM var.Sen yanına DDR2 800 Mhz 2GB alabilirsin.Ama anakrtın tek slotta 2GB ram desteklemiyorsa sorun yaratır.Aksi taktirde hiç bir sorun olmaz.
erşah kardeşim anakart modelini belirtmiştim 2gb ram için desteklermi
8GB'ta kadar RAM desteğin var kardeş.İstediğin gibi DDR2 800Mhz RAM takabilirsin...
Ürün bilgin burada
saol kardeş birde bana önere bileceğin iyi bir psu varmı marka olarak