Ekim CD içeriği

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
volki
07-10-2004, 05:44   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
21 mesaj

Herhalde buraları dergiden birileri de okuyordur. Onun için öncelikle teşekkür ediyorum. Ne için mi? Önce bu ay verilen VC++ Express sürümü için. Bir süredir bunu edinmeyi düşünüyordum ama indirme süresini falan da düşünüp cayıyordum. Bunu görünce uçtum gibi birşey oldu :) Zaten şöyle bir CD arşivlerime baktığımda programlama ile ilgili en çok kaynak sağlayan - açık ara - chip dergisi imiş. Sanıyorum ki, böyle devam edecek.

Aslında burada bir rica da var. Sanırım benim gibi düşünenler de vardır. Bu durumda olanları düşünerek programcılara gerekli olabilecek, özellikle büyük boyutlu olanları verebilirlerse çok memnun oluruz.

Keşke şu Platform SDK yı da verebilseler. 350 MB asla yanaşamam. Zaten belki ben bitirene kadar update edilir. Ben de o zaman çıldırırım işte.

iyi günler

yas
07-10-2004, 13:05   |  #2  
Yıllanmış Üye
592 mesaj

Hele ben. Visual Studio'yu tam sürüm programlar altında görünce sevinçten aklımı kaçırıyordum az kalsın. Yani tamam biraz saf olabilirim ama öyle sandım. Sonra deneme sürümü olduğunu öğrenince biraz hayal kırıklığı yaşadım tabi ama olsun bence ekim cd si yine de çok güzel olmuş. DevC++ la cırmalamaya devam.

Hazır konu açılmışken. Chip dergisine sesleniyorum. Verdiğiniz "Windows Tuner, Windows optimiser, Tweaker" programlar yeter artık. Tamam bu firmalarla anlaşmalısınız ama bu gibi Compiler'lar da verseniz çok güzel olurdu. Visual Studio'da gözüm yok, visual C++ 6 falan verin yeter Kahkaha.

Çok mu birşey istiyorum?
Tamam sustum.

Banned
07-10-2004, 13:47   |  #3  
Banlandı
123 mesaj

Bencede programcılara yarıdımcı olmaları gerekiyor...

Recep Baltaş
07-10-2004, 16:49   |  #4  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

Programları veriyolar bari eğitimini de versinlerde bizde tüketen değil üreten olalım

volki
16-10-2004, 03:43   |  #5  
OP Yeni Üye
21 mesaj

nasıl deneme yani? Tamam kısıtlı sürüm ama... süreli mi acaba? Kim kaybetmiş de tam sürüm verilecek ki? Öğrenmek isteyene yeter bence. Şahsi görüşüm, ide olarak, sadece C# için güzel. MFC olmadan VC++ ide olarak pek bir şey değil.

Eğer VC++ için kısıtlı sürüm arayan varsa o da bir kitap ile birlikte piyasada mevcut. Ama her üretilen uygulamayı her çalışmada bir mesaj kutusu ile başlıyor, optimizasyon yok, "shared dll" olarak üretiliyor.