Arkadaşlar 200 Tl param var şuan oyun klavyesi ile mause lazım önerileriniz nelerdir ve 180 Tl gibi bi fiyatada kulaklık önerirmisiniz.
Şimdiden teşekkürler.
bence bu kalvye ve Mouse güzel kardeşim bunları al derim.
Klavye:http://www.hepsiburada.com/liste ... fh_refview%3dlister
Kulaklığın markası creative gerçekten çok harika bir ses çıkışı vardır.
Kulaklık: http://www.hepsiburada.com/liste ... fh_refview%3dsearch_2147483646_3013120_1_52%257d%26fh_refview%3dlister
bence bu kalvye ve Mouse güzel kardeşim bunları al derim.Kulaklık tamam güzel de bu mause ve klavyeyi beğenmedim bukadar bütçe ayırmışkenKlavye:http://www.hepsiburada.com/liste ... fh_refview%3dlister
Kulaklığın markası creative gerçekten çok harika bir ses çıkışı vardır.Kulaklık: http://www.hepsiburada.com/liste ... fh_refview%3dsearch_2147483646_3013120_1_52%257d%26fh_refview%3dlister
LOGITECH G103 GAMING KEYBOARD - TR LAYOUT
Creative Sound Blaster Tactic 3D Sigma Gamer Kulaklık
Bloody V7 Usb Gamer Mouse Siyah
Razer Lachesis Refresh Oyun Mouse
Alabileceğin en mantıklı mouseler klavyeler kulaklıklar bunlar mousede eğer bütçeni 195 TL ye çıkarırsan Razer Deathadder 2013 al başka mouseye ihtiyacın olmaz :)
Bn sana her türlü yardımcı olabilirim ama öncelikle vatancomputer.com mantığını aşman lazım çünki gerçekten kaliteli olarak algıladığımız razer steeleseries roccat gibi markalar vatanda yok sürekli oyun ekipmanı konularında konudan bir haber arkadaşlar logitech öneriyor logitech orta seviye bir markadır creative orta seviye bir markadır hayatında steelseries siberia v2 gibi kulaklık görmemiş insanlar burada sound blaster serisini övüyor o yüzden eğer tamamen tabularını yıkıcaksan sana fazlasıyla yardımcı olurum 2 senedir oyuncu gearı satıyorum bunun üstüne bir sürü incelemem var ve evimde 3-4 mouse- klavye - kulaklık setim var deneme fırsatım olan o yüzden bana bütçeni baştan sona söyle ben sana yardımcı olayım
Not: Kulaklık için anakartını kesinlikle önermen lazım eğer ses kartın iyi değilse Usb model kulaklık önericem sana ama harici ses kartın varsa 3.5 luk önericem
VE en önemlisi ne oynuyacağınıda buraya yaz sabit bir oyunun yoksa MOBA mı FPS mi RPG mi ne oynadığını yaz en azından
Bn sana her türlü yardımcı olabilirim ama öncelikle vatancomputer.com mantığını aşman lazım çünki gerçekten kaliteli olarak algıladığımız razer steeleseries roccat gibi markalar vatanda yok sürekli oyun ekipmanı konularında konudan bir haber arkadaşlar logitech öneriyor logitech orta seviye bir markadır creative orta seviye bir markadır hayatında steelseries siberia v2 gibi kulaklık görmemiş insanlar burada sound blaster serisini övüyor o yüzden eğer tamamen tabularını yıkıcaksan sana fazlasıyla yardımcı olurum 2 senedir oyuncu gearı satıyorum bunun üstüne bir sürü incelemem var ve evimde 3-4 mouse- klavye - kulaklık setim var deneme fırsatım olan o yüzden bana bütçeni baştan sona söyle ben sana yardımcı olayımFPS, RPG ve MOBA hepsini oynuyorum. Aradığım özellikler sağlam makrolarda kilitlenmeyecek mause ler ve FPS türü oyunlarda bana üstünlük sağlayacak mause almak istiyorum. a4tech bloody V7 deki core 3 paralı olan yazılımındaki özellikler gibi örneğin. Bütçem klavye ve mause dahil 200 tl ama internet üzerinden alamam. Ankara'da mağazası olacak.Not: Kulaklık için anakartını kesinlikle önermen lazım eğer ses kartın iyi değilse Usb model kulaklık önericem sana ama harici ses kartın varsa 3.5 luk önericem
VE en önemlisi ne oynuyacağınıda buraya yaz sabit bir oyunun yoksa MOBA mı FPS mi RPG mi ne oynadığını yaz en azı
Özellikle mağazasının ankarada olmasının nedenini sorabilirmiyim ? eğer kredi kartım yok diyorsan kapıda ödeme seçeneği var çünkü vatanda çok az ürün var :) ama yok diyorsan vatandan da seçerim sana
Mouse logitech in güzel mouselerinden biridir 5700 dpi desteği var ama 5700 dpi sadece satış amaçlı bir saçmalıktır. Bu mouse seni fazlasıyla idare eder tuşlarına farklı macrolar atıyabilirsin ellerini terletmez güzeldir. Klavyeye gelince bana sorarsan klavyeler 2 ye ayrılıyor Mekanik ve diğerleri diye mekanik klavye almıyacağın için üstüne makro ve profil tuşları olan bir klavye fazlası ile götürür seni. Kulaklıkların 2 side usb bağlantılıdır yani 7.1 Sanal surround verirler oyunlarda ses kasmada katkısı çoktur ama Creative modelinde kendi yazılımı çok çok daha kaliteli Scout mod gibi özellikleri var o yüzden tercihi creativeden yaparsan daha iyi edersin platronics de mükemmel bir kulaklık ama 2. tercihin olsun :) Şunu eklemeliyim ki oyun oynamak için kesinlikle ama kesinlikle bir mousepad e ihtiyacın var şuan almıyabilirsin ama ileriki dönemlerde kesinlikle alman gerekicek Vatanda 1 tane bile düzgün mousepad yok Thermaltake mousepadleri 5 para etmezler uzun vadeli kullanımda belki bunları vatadan alırsın ama mouse padini kapıda ödeme tercih edersin :) o zamanda bir konu aç ben sana yardımcı olurum
Kapıda Ödeme Tercihi etseydin Sistem Şu şekilde olurdu
Yine 54 TL ye o klavyeyi alırdık fakat mouseyi bu yada bu olarak tercih ederdik kulaklık içinde bu modeli de hesaba katardık neyse artık seçim sana kalmış :)
SSD al o zaman.Çünkü klavye-mouse hiç gerek yok.SSD daha önemli.yok
CORSAIR 128GB FORCE GS SERISI SATA 3.0 SSD (560MB OKUMA / 535MB YAZMA)320 TL:http://www.vatanbilgisayar.com/S ... serisi-sata-30-ssd-(560mb-okuma--535mb-yazma)/productdetails.aspx?I_ID=63456
İllahda klavye-mouse alacaksan :
LOGITECH G103 GAMING KEYBOARD - TR LAYOUT (ben vatana gidip hepsini denedim.Fiyata göre en sessiz Gaming Klavyedir ve ben şu an bunu kullanıyorum.) 54 TL:http://www.vatanbilgisayar.com/K ... ils.aspx?I_ID=66366
LOGITECH G300 GAMING MOUSE (4 tane makro tuşu var ve şu an ben de bunu kullanıyorum) 63 TL:http://www.vatanbilgisayar.com/M ... ils.aspx?I_ID=66365
İlk olarak SSD al.Kalan para ile bunları al.
KLAVYEcok guzel anlatmissin onerdiklerini aliyorum tesekkurlerMouse logitech in güzel mouselerinden biridir 5700 dpi desteği var ama 5700 dpi sadece satış amaçlı bir saçmalıktır. Bu mouse seni fazlasıyla idare eder tuşlarına farklı macrolar atıyabilirsin ellerini terletmez güzeldir. Klavyeye gelince bana sorarsan klavyeler 2 ye ayrılıyor Mekanik ve diğerleri diye mekanik klavye almıyacağın için üstüne makro ve profil tuşları olan bir klavye fazlası ile götürür seni. Kulaklıkların 2 side usb bağlantılıdır yani 7.1 Sanal surround verirler oyunlarda ses kasmada katkısı çoktur ama Creative modelinde kendi yazılımı çok çok daha kaliteli Scout mod gibi özellikleri var o yüzden tercihi creativeden yaparsan daha iyi edersin platronics de mükemmel bir kulaklık ama 2. tercihin olsun :) Şunu eklemeliyim ki oyun oynamak için kesinlikle ama kesinlikle bir mousepad e ihtiyacın var şuan almıyabilirsin ama ileriki dönemlerde kesinlikle alman gerekicek Vatanda 1 tane bile düzgün mousepad yok Thermaltake mousepadleri 5 para etmezler uzun vadeli kullanımda belki bunları vatadan alırsın ama mouse padini kapıda ödeme tercih edersin :) o zamanda bir konu aç ben sana yardımcı olurum
Yine 54 TL ye o klavyeyi alırdık fakat mouseyi bu yada bu olarak tercih ederdik kulaklık içinde bu modeli de hesaba katardık neyse artık seçim sana kalmış :)
KLAVYEcok guzel anlatmissin onerdiklerini aliyorum tesekkurlerMouse logitech in güzel mouselerinden biridir 5700 dpi desteği var ama 5700 dpi sadece satış amaçlı bir saçmalıktır. Bu mouse seni fazlasıyla idare eder tuşlarına farklı macrolar atıyabilirsin ellerini terletmez güzeldir. Klavyeye gelince bana sorarsan klavyeler 2 ye ayrılıyor Mekanik ve diğerleri diye mekanik klavye almıyacağın için üstüne makro ve profil tuşları olan bir klavye fazlası ile götürür seni. Kulaklıkların 2 side usb bağlantılıdır yani 7.1 Sanal surround verirler oyunlarda ses kasmada katkısı çoktur ama Creative modelinde kendi yazılımı çok çok daha kaliteli Scout mod gibi özellikleri var o yüzden tercihi creativeden yaparsan daha iyi edersin platronics de mükemmel bir kulaklık ama 2. tercihin olsun :) Şunu eklemeliyim ki oyun oynamak için kesinlikle ama kesinlikle bir mousepad e ihtiyacın var şuan almıyabilirsin ama ileriki dönemlerde kesinlikle alman gerekicek Vatanda 1 tane bile düzgün mousepad yok Thermaltake mousepadleri 5 para etmezler uzun vadeli kullanımda belki bunları vatadan alırsın ama mouse padini kapıda ödeme tercih edersin :) o zamanda bir konu aç ben sana yardımcı olurum