iyi günler.. toshiba a200 1m4-xp kullanıyorum ve ekranım aniden gitmeye basladı. bilgisayar yakasık bir saat kadar acık kaldıgında mavi-beyaz veya siyah bir ekran cıkyor karsıma.. servise verdim ancak windows hatası deyip geri verdiler.. format attım ancak sorun devam ediyor.. önerilerinizi bekliyorum..
ekran aniden gidiyor...yardım lütfen!
O bilgisayarı koyduğunuz zemin koltuk, sünger filan mı? Eğer öyleyse sorun büyük ihtimalle ondan kaynaklanıyor. Alttaki hava girişinden fanlarınızın hava dönüşümünü sağlaması gerekir. Bunu yapamazsa, ısınma nedeniyle bilgisayarınız kilitlenmeye başlar, yakarsınız bile hatta...
Ekleme: Bilgisayarınızı masa, sehpa gibi, alttan hava akımını sağlayabileceği bir zemine koyun.
gpu-z programı sensors sekmesi bos görünüyor.. everest ve sppedfan ile baktım ikisi de 47 derece gösteriyor.. ayrıca bilgisayarı zaten masada kullanıyorum. bu arada ekran artık kırmızı-yeşil-gri renkler de olmaya basladı.
Servis sana makinayi satin alirken Backup dvdlerini vermedimi ?
Bu makinenin ekran kartindada sorun olabilir, monitorde tutarsizlik olabilir, asri isinma sanmiyorum böyle bir sey yapacagini ya makine agirlasir yada kendini kapatir.