merhabalar,
vista da ekran bagdastiricimin 256 mi 512mb mi oldugunu nereden ogrenebilrim?
visa home basic kullaniyorum
saygilar
merhabalar,
vista da ekran bagdastiricimin 256 mi 512mb mi oldugunu nereden ogrenebilrim?
visa home basic kullaniyorum
saygilar
vista da denemedim ama eger ekran karti suruculerin dogru yuklendi ise çalıştır(run) kismi halen varsa oraya dxdiag yaz ve calistir. yada ekran karti ayarlarina gel.
selam.
daha çok bilgi istersen sisoftsandra ile göre bilirsin
arkadaslar cevaplariniz icin cok tesekkur ederim
arkadaşlar ben oyun oynarken bazen oyun kısa sürelğ takılıyor ve monitöre görüntü gelmiyor sanki bilgisayar kapalı olurda monitör açık kalırya aynen öyle oluyor. Bazen bu takıntı uzun sürüyor ve oyundan da atıyor ve çalışmayı durdur gibi seçeneklerle hata çıkıyor. Daha sonra başlat çubuğundan bir uyarı geliyor ve ekran kartı bağlantıyı kesti ama sorun düzeltildi" dior. Oyunlar 1280*1024 çözünürlüğünde oynuyorum ve işletim sistemimde vista.Acaba vistada driver eksikliğinden kaynaklanan bir sorunm.Driver ve directX(spk) gibi eklentileride yükledim.Ama sorunu çözemedim sizce ne olabilir?
Not: Ekran kartı Asus En7600GT
Sorun ekran kartın ile ilgili görünüyor sisteminde ekran kartı güncelleştirmeni yaptıktan sonra tekrar kontrol edeblirsini bir de çözünürlüğü 1024/768 olarak ayarlarmısn bu şekilde aynı problem ile karşılaşıyormusun kontrol et
ekran kartın büyük ihtimalle yüksek çözünürlükte oyunu kaldırmıyor. Çözünürlüğü düşürmeni öneririm.