Geniş ekran laptop kullanıyorum, ekran çözünürlüğüm 1366x768, Windows 7 Ultimate üzerinde Firefox web tarayıcı kullanıyorum. Google Chrome çıktığından beri kullandığım firefox'un üstteki başlık çubuğunun ve bazı araç çubuklarının tarayıcımda gereksiz yer kapladığını düşünüyordum. Hem bu kısmı chrome gibi işlevsel kullanmak hem de işime en çok yarayan eklentileri bir arada görmek istiyordum. Zira internet explorerdaki gibi eklenen her bir araç çubuğundan ötürü tarayıcımın üst kısmının neredeyse ekranın yarısına kadar inmesi hiç de hoş bir şey değil. Aşağıda, tarayıcımın ekran görüntüsüne ve kullandığım eklentilerden bazılarına yer verdim. Benzer bir durumdan şikayetçi olanlar varsa böyle bir şey deneyebilirler. Üst kısımda her şey 2 satırdan ibaret ;)
Ekran Dostu Firefox Düzenim
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
45 mesaj
kardeşim öncelikle teşekkürler.
Ben tiny menu,chromifox companion, chromin frame ve tab control eklentisini yükledim.resimdeki gibi menü için ayrı boşluk var.seninki gibi değil anlıcağın, onu nasıl çözücem acaba?son sürümü mü kullanıyorusun?
Son Düzenleme: nougen ~ 09 Ocak 2010 19:28
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
45 mesaj
kardeşim öncelikle teşekkürler.Özelleştir dedikten sonra öğelerin yerini değiştirebiliyorsun, biraz zorlanarak da olsa Menu'yü geri butonunun yanına çekmeyi başardım :)
Ben tiny menu,chromifox companion, chromin frame ve tab control eklentisini yükledim.resimdeki gibi menü için ayrı boşluk var.seninki gibi değil anlıcağın, onu nasıl çözücem acaba?son sürümü mü kullanıyorusun?