Slm arkadaşlar herkese. Benim sorunum başlıktada gördüğünüz gibi ekran görüntüsü çekme programı. Fraps32'yi hiç önermeyin çünkü şuan kullanıyorum benim ihtiyacım olan ondan biraz farklı fraps ekran görüntüsünü sadece 30 sn kadar çekiyor ve çektiği görüntülerin boyutu inanılmaz büyük oluyor. Benim aradığım ise: Video çekerken istediğin kadar çekiceksin ve videoları boyutu çok olmucak fraps gibi. Fraps'tan hariç hyper cam da var ama oda oyunda siyah ekran çekiyor bi o sorunu olmasa! Gamecam ı da indirdim fakat onlada hiç video çekemedim kurduktan sonra sağ alt köşeye simgesi geliyo sağ tık yapınca video manager fln var profile menager yok belkide bn yanlış yapıyorum lütfen yardımcı olun ya bana program önerin yada gamecam la nasıl video cekeceğimi lütfen!
Ekran görüntüsü çekme programı yardım!
bak arkadaşım sen hangi oyunu video ya çekiceksin bende fraps kullanıyorum 30 sn den fazla çekiyor birde boyutu büyük demişsin doğru bende başka bir programla video yu dönüştürüyorum 10 kat daha az yer kaplıyor bu sayede görüntüde aynı kalite
Wolfteam ın ekran görüntüsünü videoya kaydetmeye çalısıyorum olmuyor. glscgn arkadasım fraps 30 sn den fazla bile çekse ben o videoyu çekene kadar harddisk dolar 30 sn lik videonun boyutu 1 gb iste 14 dk lık videonun kaç olur! Başka programm varsa onu öner lütfen =)
sanırım benim bildiğim programlarla olmayacak bende pes 11 oynuyorum golleri kaydediyoruz sorada facede sayfa açtım oraya atıyorum ama fraps da 3,90 gb olunca otomatik yenisine geçiyor buda parça parça video oluyor zaten biraz zahmetli iş yani inşallah bilen birileri çıkarda bende faydalanırım kusura bakma yardımcı olamadım