ekran görüntüsü problemi!...kafayı yemek üzereyim

phantomxx
24-05-2007, 20:55   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj

[resim][/resim][resim][/resim][resim][/resim][resim][/resim]
arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba ben pc konularında daha çok yeni sayılırım.sorunum kullandığım ekran görüntüsü alma programıyla ilgili.ekran görüntüsünü video olarak kaydetmel istediğimde şöyle bir uyarı alıyorum,

''Error saving AVI file
AVIStreamOpenFromFile/Vid Temp;According
to the registry,the type of file specified in AVIFileOPEN does not have a handler to process it''

bu sorun herhalde registry le alakalı bu sorunu çözmekte bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler

Borga-x
24-05-2007, 22:03   |  #2  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

Öncelikle butun ses ve goruntu odeclerını yuklemen gerekır. K-lite codec pack'ı yukle, Kullandıgın programn adını yazmamışsın.

phantomxx
24-05-2007, 22:20   |  #3  
OP Taze Üye
7 mesaj
Borga-x
Öncelikle butun ses ve goruntu odeclerını yuklemen gerekır. K-lite codec pack'ı yukle, Kullandıgın programn adını yazmamışsın.
kardeş benim sorunumun codecle ilgili olcağını sanmıyorum bütün codec'ler kurulu. zaten iki gün öncesine kadar hiçbir sorun yoktu.registry mechanic diye bi program yükledim tarattım repair dedim.ne olduysa ondan sonra oldu heralde... zaten uyarı mesajında registry ile ilgili bişeyler diyo ama anlamadım ilgilendiğin için teşekkürler inşallah çözeriz he unutmadan kullandığım program ''SnagIt 8''

Borga-x
24-05-2007, 22:35   |  #4  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

o zaman sıstem gerı yuklemesı yaparsan sorunun hemen duzelır. başlat>programlar>donatılar>sıstem araçları>ıstem gerı yuklemeden gerı yuklemeyı sec ve 2 gun oncesıne en yakın olan tarıhı seçerek sıstemını gerı yukle.Bunu yaparken guvenlı modda olursan daha ıyı ve hızlı olur .

phantomxx
25-05-2007, 02:04   |  #5  
OP Taze Üye
7 mesaj

dediklerini aynen uyguladım ama yine olmadı kardeş neyse artık vardır muhakkak bi yolu uraşcaz bakalım teşekkürler

hamza123
25-05-2007, 16:33   |  #6  
Yıllanmış Üye
991 mesaj

sistem olmazsa başlat /çalıştır/ sfc /scannow yapıp xp cdni takman halledecektir demi arkadaşlar

phantomxx
26-05-2007, 22:31   |  #7  
OP Taze Üye
7 mesaj
hamza123
sistem olmazsa başlat /çalıştır/ sfc /scannow yapıp xp cdni takman halledecektir demi arkadaş
teşekkürler dostum ama bende xp cd'si yok korsan takılıyozBeğendim ama kopyasını bulursam dediklerini uygularım