Telefonuma yaklaşık 4 ay önce 3 tane ekranı koruması için jelatin almıştım. İlkini yaptım çok hava kabarcığı oldu ve zamanla kalktı. İkincisini takarken gözlük temizleme sıvısını sıkarak yaptım ve sert bir cisimle kabarcıkları itelemiştim. Kabarcıklar çok az kalmıştı ama sonrada artıyorlar. Tekrar yapmaya karar verdim ama nasıl hiç kabarcık kalmadan yapabiliriz. Örneğin telefon kutusundan çıkınca üzerinde jelatin oluyor ve hiç kabarcık bulunmuyor.. :)
Ekran jelatini hiç kabarcıksız nasıl yapıştırılır?
Kendime ve birde arkadaşıma yaptım onlardan.Kendimde ilk seferde hiç sorun olmadı ama arkadaşımınkinde biraz yamuk yapıştırmıştım ve kabarcık vardı:) ikinci denememde ortalarında hiç kabarcık olmıcak şekilde yapıştırmıştım.
Yapıştırmadan önce ekranı mutlaka iyice temizle.
Yapıştırmaya yan taraftan başla.Örneğin sol yan tarafı, kenara iyice birleştirip ardından sağa doğru yapıştır.
Yapıştırdıktan sonra yapıştırdığın yönde kredi kartıyla üzerinden bolca geç.Ufak çaplı kaparcıklar bir iki güne yok oluyor zaten.
Kenarlardan açılmalar olursa bir şey diyemeyeceğim.
Kendime ve birde arkadaşıma yaptım onlardan.Kendimde ilk seferde hiç sorun olmadı ama arkadaşımınkinde biraz yamuk yapıştırmıştım ve kabarcık vardı:) ikinci denememde ortalarında hiç kabarcık olmıcak şekilde yapıştırmıştım.
Yapıştırmadan önce ekranı mutlaka iyice temizle.
Yapıştırmaya yan taraftan başla.Örneğin sol yan tarafı, kenara iyice birleştirip ardından sağa doğru yapıştır.
Yapıştırdıktan sonra yapıştırdığın yönde kredi kartıyla üzerinden bolca geç.Ufak çaplı kaparcıklar bir iki güne yok oluyor zaten.
Kenarlardan açılmalar olursa bir şey diyemeyeceğim.
Sabah gözüyle rahat rahat bu yöntemi denerim :)
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj
Yapanlar fabrika çıkışlı diye olmuyordur pres gibi makina vardır heryerini düz bi şekilde aynı anda yaptığı için felandır bende çok denemiştim yapamamıştım pes etmiştim :)