Arkadaşlar ben de şuan 8800GT GDDR3 mevcut anakart olarak ise Gigabyte GA M56S-S3 DDR2 var. Bende hergün mutlaka olan bir sorunu size söyleyeceğim. Bazen oyun oynarken bazende internette dolaşırken birden ekran ya kararıyor ya da pembe oluyor. Ama herhangi bir hata veya kodu yazmıyor.Bir zaman sonra kendi resetliyor ya da ben resetliyorum . Acaba bunun nedeni nedir? Bir de benim gpu dual DVI monitör ise VGA girişli olduğundan dönüştürücüyle kullanıyorum.Birinden de güç kaynağından da olabileceği söyledi. Kasa Feel 550W PSU. Bir başka kişi de bellek hızından dolayı olabileceğini söyledi. Aşırı ısınma olabilir diye.Sorun bunlardan mı kaynaklanabilir veya başka birşey de olabilir tabi. Bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim. Bilgisayar yeni zaten, sorun donanımsalsa aldığım yere götüreceğim
Ekran karaması veya pembe ekran
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
893 mesaj
ekran kartı driverın güncelmi? bildiğim kadarıyla 8800gt nin güncel driverı 169.21 di.güncellemeleri kontrol et...
Yıllanmış Üye
353 mesaj
Bence ısınmadan veya bazı ekran kartları fabrika çıkışlı bozuk oluyo o da olabilir. Overclock fln yaptıysan ısınıyodur ondandır. Bir de oyunların grafiklerini düşürüp dene.
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
Monıtor kablosunu kontrol ettınmı? Bozuk veya ezık bır pin goruntudekı renklerın bırbırıne gırmesıne veya hıc çalışmamasına neden olabılır. Bence kablonu bır kontrol et derım
OP Taze Üye
13 mesaj
kabloda bir sorun yok. Ben bir de güncel sürücüyü yükleyip test edeyim.