Arkadaşlar ekran kartı alcam yeni cıkcak olan ATI HD 4870 fakat ana kartım buna uygun mu bilmiorum anakartımda su
ASUS P5VD2-MX uygun degilse önereceginiz ana kart var mı
ekran kart / anakart uyumu ?
senin sanırım anakartın pcı destekliyor.bu yuzden hd 4850 yi kullanabilirsin.ama psu kac w birde onu soyle.cunku o model cok guc gerektiriyor
yanlıs bilgi vermek gibi olmasın tam bulamadım ne destekledigini...cunku o ekran kartının agp ve pcı modelide var.everest programını indirp bakabilirsin yada kasanın ıcınde ekran kartının ustunde yazar.
400 watt olması gerek bendeki psu nun dedigin gibi cok güç gerektiriyor birde ozmn psu gerek su sogutmalılar falan tavsiye edermisin yada bildigin bir psu
cemtalasyanlıs bilgi vermek gibi olmasın tam bulamadım ne destekledigini...cunku o ekran kartının agp ve pcı modelide var.everest programını indirp bakabilirsin yada kasanın ıcınde ekran kartının ustunde yazar.ok bakayım
psu tavsiye edemem ama sen 550 w dan asagı bakma
öncelikle sistemindeki diğer bileşenleride yazmalısın ki ona göre öneri yapılsın.bunları yazarken güç kaynağını yazmayı unutma oda çok önemli.anakartına gelince anakartında pci-e slotu var ama desteklediği özelliklere bakınca sistemine ne hd4850 nede hd 4870 uygun olur.bence daha düşük şeviyeli ekran kartları tercih etmelisin...
frkn_uaöncelikle sistemindeki diğer bileşenleride yazmalısın ki ona göre öneri yapılsın.bunları yazarken güç kaynağını yazmayı unutma oda çok önemli.anakartına gelince anakartında pci-e slotu var ama desteklediği özelliklere bakınca sistemine ne hd4850 nede hd 4870 uygun olur.bence daha düşük şeviyeli ekran kartları tercih etmelisin...CPU: PENTIUM D 805 2.66
ANAKART: ASUS P5VD2-MX ( 2 PCI, PCI-Ex1, 1 PCI-E, 2 DDR2)
BELLEK:1024 667 DDR2
EKRAN KART: RADEON X1600 SERIE 512 MBgenel özellikler bu dedigin gibi o kartı calıstırmaz heralde peki bu sisteme en iyi ekran kartı ne olabilir 8800gts sence nasıl olur
malesef 8800gts de bu sistemle darboğaz oluşturur.bence sen hd 2600xt,hd3650,3850 veya 8600gt ekran kartlarından birini seçmelisin...