p4 3.0 agp 1.25 ram bana 150 ytlye kadar bi ekran kartı alabilirim cok dolastım siteleri ama bi karar veremedim.. yardımcı olurmusunuz ddr destekliyor ana kartım fakat ddr2 veya ddr3 taksam olurmu?? agp yerine pcı olurmu yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
ekran kart tavsiyesi...150 ytl ye kadar
- 1
- 2
8600GT veya HD3650 alabilirsin
piyasada 8600GT agp var mı?
http://www.hepsiburada.com/produ ... 4&productid=bd49018
benim tavsiyem....
dostum agp de alabileceğin en iyi kart ati hd 3850 olur. fakat o da extra güç kaynağı bağlantısı istiyor ayrıca fiyatı 150 ytl yi geçer. onun için ati hd 3650 almalısın. özellikle ddr3 modelini almalısın. altta linki var. şu an bütçenen göre alabileceğin en iyi agp ekran kartı bu olur.
kesinlikle bu kartı al. diğerlerine bakma bile
arkadaslar verdiğiniz bilgiler için çok tesekkür ederim hepsini inceliyecem birzdan herkese kolay gelsin..
bu arada anakartın ddr uyumlusa ddr2 ve ddr3 uymaz senin karta..
2600xt agp tavsiye ederim 145 ytl
sinan arkadaşım ne alakası var anakartın ddr desteklemesiyle. bilmeden yorum yapmayın. ekran kartının raminin anakartın ramiyle hiçbir alakası yoktur. bal gibi de uyar.
eğeer senin dediğin gibi olsaydı sadece ddr ramli ekran kartı takılabilirdi. öyle bir kart modeli yok herhalde koskoca firmalarda insanların takamayacağı ve bu durumda satılmayacak kartlar çıkarmazdı. saçmalamışsın.
adem arkadaşım sen benim dediğimi yap. ya ati 3850 yada 3650 al. mutlaka 512 mb DDR3 modelleri olsun. saçma sapan laflara inanma. çünkü bu kartlarda ddr3 olanların bellek hızları 1800mhz iken ddr2 olanların 1000mhz'dir. aradaki fark rakamsal olarak ortada. ve bu ramlarin gecikme tepkileride farklı olur. dediğimi aldığında bana bolca dua edersin arkadaşım.
bu arada güç kaynağının markası ne ve kaç watt? eğer gerçek 350w-400w ise bütçeni 20-30ytl daha arttırıp ati3850 almalısın. aradaki fiyat farkına değer.
sinanozkbu arada anakartın ddr uyumlusa ddr2 ve ddr3 uymaz senin karta..yaa arkadaşım bilmedğin anlamdığın bi konuya neden el atarsın anlamıyorum anakarta takılan ramle ekran kartının ram inin birbirleriyle uzaktan yakından alakası yok...
benim pc nin anakartına takılı olan ramler DDR2 ekran kartının ram i GDDR3 anlarsın artık burdan herhalde birbirleriyle alakası olmadığını....
Evet hiç alakası yok o zaman GDDR5 ekran kartı için sistem raminin ddr5 olması gerekir ki öyle bir ram de yok şu an
150 lira verip hd3650 agp almaktansa 85 lira ver pcıE olanı al 65 liran çepte kalır üzerine biraz koy pcıE olan bi anakart al ddr2 ye geç dostum 1gb ddr2 ram 25 lira ilerde bi tane daha alırsın 2gb ddr2 ramin olur her oyunu da babalar gibi oynarsın.
(tavsiye bizden karar vermek senden kolay gelsin)
O zaman işlemciyi de değiştirmesi lazım yeni anakartlar pentium 4 ü destekliyor mu
Five-TechO zaman işlemciyi de değiştirmesi lazım yeni anakartlar pentium 4 ü destekliyordostum kim diyor şimdiki anakartlar Pentium4 ü desteklemiyor diye kafanızdan bişeyler uydurup söylemeyin şimdiki anakartların hepsi SOKET 775 olan tüm pentium4 leri destekliyor dostum
O zaman benim anakart da core 2 duo yu destekliyor Soket775 ya :)
Five-TechO zaman benim anakart da core 2 duo yu destekliyor Soket775 ya :)dostum şuan piyasada satılan en son güncel anakartların hepsi SOKET 775 olan tüm Pentium4 leri destekliyor ben eski revizyonlu anakartlardan bahsetmiyorum sözümü anlamadan bilip bilmeden cevap yazma.....Son Düzenleme: bjk_memo ~ 01 Ağustos 2008 14:22
arkadaşlar tartışmaya gerek yok giriş seviyesi fiyat aralığındaki kartlara bi bakın hepsinin pentium4 cpu support yazdığını göreceksiniz
http://almirabilgisayar.com/SC77 ... -FSB-pid-33890.html
bu da oldukça ucuz ve iyi
bjk_memoyaa arkadaşım bilmedğin anlamdığın bi konuya neden el atarsın anlamıyorum anakarta takılan ramle ekran kartının ram inin birbirleriyle uzaktan yakından alakası yok...yaw bişey dedik ortalık karışmış!!!!ben belleklerden bahsediyodum.ekran kartının tabi ki ddr2 ya da 3 olması farketmez,o konuda haklısınız yanlışlık olmuş olabilir ama ukalalık yapmaya gerek yok
benim pc nin anakartına takılı olan ramler DDR2 ekran kartının ram i GDDR3 anlarsın artık burdan herhalde birbirleriyle alakası olmadığını....Son Düzenleme: sinanozk ~ 01 Ağustos 2008 21:15
- 1
- 2