Teşekkürler Yardım için :)
Ekran kartı 128 64 bit ile ilgili
Sen abinle bilgisayar diyaloğunu kes. De ki ! 128 bitlik, 256 bitlik hatta 384 bitlik kartlara o kadar para bayılan insanlar aptal mı, geri zekalı mı ? Gt540 güzel bir karttır, performans alırsınız.
farkeder yani dimi benim bildigim 128 bit 64 bitin 2 katı hızda olması idi
Merhaba arkadaslar size bir şey soracagım bir leptop almaya karar verdim alıcagım leptopta 2gb 128 bit ge force 540m ekran kartı vardı ama burda yanımızda bilgisayar toplayan bir abimiz var ve işletim sistemi 64 bit ten yuksegi olmadıgı icin zaten ekran kartının 64 bitten fazlasını kullanmaz 128 olsa da 64 bitini kullanır dedi bu dogrumu ?Hepsini kullanır merak etme. Şimdi arkadaşım o 128bit olayı veriyolu ile alakalı. Sen şöyle düşün 128biti 4 gidişli bir otoyol, 64bit'i 2 gidişli bir otoyol olarak düşün. Hangisinde araçlar daha hızlı varır? Tabiki 4 gidişli bir yolda değil mi.bide bu leptop fiyat ve ozellik olarak nasıl?
Cihaz güzel ama benim sana önerim şu aşağıdaki Asus olur çünkü bunun ekran kartı daha iyi. İşlemcisi i5 ama işlemci oyun oynayacaksan çok önemli değil, önemli olan ekran kartının iyi olması...
Hepsini kullanır merak etme. Şimdi arkadaşım o 128bit olayı veriyolu ile alakalı. Sen şöyle düşün 128biti 4 gidişli bir otoyol, 64bit'i 2 gidişli bir otoyol olarak düşün. Hangisinde araçlar daha hızlı varır? Tabiki 4 gidişli bir yolda değil mi.tamamda ben o bilgisayarın gorunusunu begenmemistim o yuzden buna bakmıstım benim verdigim pc guncel tum oyunları açar mı ve photoshop autocad vb prog calıstırabilirmiyim ve yaklasık 4 sene sonra fln yazılım icin kullanabilirmiyim?Cihaz güzel ama benim sana önerim şu aşağıdaki Asus olur çünkü bunun ekran kartı daha iyi. İşlemcisi i5 ama işlemci oyun oynayacaksan çok önemli değil, önemli olan ekran kartının iyi olması...
bir de geforce gt 540m ler 1gb degil miydi 2 gb yazıyor kafam karıstı
Son Düzenleme: speedyman1 ~ 10 Haziran 2012 11:59
Şeklini beğendiysen al o zaman ama benim arkadaş aynısını aldı bu cihazın hatta ekran kartı 550M olanını aldı. Cihazın harddisk dönüş hızı 5400RPM olduğu için Windows bir kaç saniye geç açıllıyor fakat diğer işlemlerde hızlı. Sonuçta güzel cihaz, alacaksan güle güle kullan şimdiden.
kanka bide i5 olan aslında 2 çekirdek sanal 4 cekirdek dieri 4 cekirdek sanal 8 ne dersin ?
Sen abinle bilgisayar diyaloğunu kes. De ki ! 128 bitlik, 256 bitlik hatta 384 bitlik kartlara o kadar para bayılan insanlar aptal mı, geri zekalı mı ? Gt540 güzel bir karttır, performans alırsınız.
![]()
bu 32 bit, 64 bit olayı ramlerde geçerli sadece ama ekran kartında öyle bir durum yokkk.
Desene HD6990'a millet boşuna para veriyo, Git al bi dene 8400gt misss
Merhaba arkadaslar size bir şey soracagım bir leptop almaya karar verdim alıcagım leptopta 2gb 128 bit ge force 540m ekran kartı vardı ama burda "yanımızda bilgisayar toplayan bir abimiz var" ve işletim sistemi 64 bit ten yuksegi olmadıgı icin zaten ekran kartının 64 bitten fazlasını kullanmaz 128 olsa da 64 bitini kullanır dedi bu dogrumu ?O pc toplayan arkadaş acaba hangi ekran kartını kullanıyor topladığı sistemlerde merak ettimbide bu leptop fiyat ve ozellik olarak nasıl?
![]()
sanal 4 çekirdek yeter bence programlar için ama daha hızlı olsun diyorsan sanal 8 çekirdekliyi al. Daha çok oyun oynayacaksan N55SF'i al ama daha çok program kullanacaksan N53SV'yi alabilirsin sana kalmış.
Bu arada N55SF'in harddiski de 5400RPM'miş dikkat ememişim ona. Çok önemli değil aslında ilerde harddisk alıp takabiliyorsun notebooklara. Onda sıkıntıolmaz.
Lanet olsun senin bilgisayarcı abini dinleseydim şimdi ekran kartına para birktirmek zorunda kalmazdım 64bit kartım var 32bit işletim sistemi var şimdi 256bite bosunamı para biriktirdik
![]()
bu 32 bit, 64 bit olayı ramlerde geçerli sadece ama ekran kartında öyle bir durum yokkk.
Desene HD6990'a millet boşuna para veriyo, Git al bi dene 8400gt misssD:D:D:D:DD: la sabah sabah guldurdunuz yaw
![]()
Len beni niye alıntı yaptın