Ekran kartı 3850 ile 3870 karasızlıgı
gerçek 450 psu yeter bende 3850 3870 arasında çok kararsızdım derken 4830 çıktı para biriktiriyorum onu alıcam. bence 4830a bi bak
Tabii 4830 daha günceldir onu al PSU da yeter.
Cok pahalı ya :S ama cok güzel kart bakalım birazdaha toplıyım o zmn 150 var işte :) bide bilen bilmeyenler hızlıal.comda %18 kdv kalkmıs cok güzel indirim var bilgisayar bölümünde bnde oradan almayı düşünüyorumda
arkadaşlar hükümet bilgisayarda kdvyi 18den 8 e indirecek 3 ay boyunca. hızlıal indirimsiz satıyor ama degişen bişiy yok. mavibilgisayar kdv18 ile satıyor ama doları düşük kurda sabitlemişler. yani değişen bişiy yok. bence 3-5gün bekleyip indirilen kdvnin piyasaya yansımasını bekleyelim. sapphire 4830 şu anda 208ytl
200 watt yiyor 4830 yetmezmi ya :S Psunu değerleride fena değil 4830 max yani zorlarsan 230 yiyor bnde o kadar zorlamıcam zaten xD
Arkadaşlar konuyu yeni görüyorum. Şimdi yaklaşık 1 ay kadar önce Ati HD 3870 aldım. 300watt psu kullanıyordum. Evet kutusunda yazıyor 450watt öneriyoruz diye ama ben pek oralı olmadım. Şimdilerde bir sıkıntım var bir oyun kurdum ve hiç bir eksiklik olmamasına rağmen bi anda reset problemleri yaşıyorum. Diğer eş değer oyunlarda pek bir problem olmuyor. Aacaba bu yüzden olabilirmi? Yada eğer gerçekten Psu düşük geliyorsa/gelirse ne gibi hatalar olur ne gibi şeyler ortaya çıkar?
trackman01Arkadaşlar konuyu yeni görüyorum. Şimdi yaklaşık 1 ay kadar önce Ati HD 3870 aldım. 300watt psu kullanıyordum. Evet kutusunda yazıyor 450watt öneriyoruz diye ama ben pek oralı olmadım. Şimdilerde bir sıkıntım var bir oyun kurdum ve hiç bir eksiklik olmamasına rağmen bi anda reset problemleri yaşıyorum. Diğer eş değer oyunlarda pek bir problem olmuyor. Aacaba bu yüzden olabilirmi? Yada eğer gerçekten Psu düşük geliyorsa/gelirse ne gibi hatalar olur ne gibi şeyler ortaya çıkar?ekran kartına fazla yüklendiğinde sistem reset atar, birde tam performanslı çalışmadığı için normalde 35-40 fps alacağı oyundan 25-30 fps alırsın eğer dandik bir marka değilse tabi,ha eğer dandik bir marka ise feel,frisby yada çin malı benimki gibi patlatırsın psu'yu,
ve şansın varsa sadece psu ile kalır.
ahmet79ekran kartına fazla yüklendiğinde sistem reset atar, birde tam performanslı çalışmadığı için normalde 35-40 fps alacağı oyundan 25-30 fps alırsın eğer dandik bir marka değilse tabi,:O Yapma yahu?? Gerçekten doğru mu bu? çünki ekran kartını aldığımda 450w psu recomended yazısını okudum? evet 450 w psu öneriyoruz yazıyordu.. Kendimin 300w bir psu ya da sahip olduğumu da biliyordum.ha eğer dandik bir marka ise feel,frisby yada çin malı benimki gibi patlatırsın psu'yu,
ve şansın varsa sadece psu ile kalır.Ama bunu ben pek önemsemedim değil. sorduğum kişiler vardı tabiki. Herkes farketmez o diyordu, kimisi fan içindir o diyordu, kimisi crossfrie için diyordu kimisi overclock içindir diyordu. Bende gidip doğru bir bilene sormadığımdan dolayı kullanmaya devam etmiştim..
aydınlattığın çok çok saol. tşkler...