150-250 lira fiyat aralığında, şuanki oyunlara göre iyi düzeyde olabilecek bir ekran kartı arıyorum, size danışmak istedim.
Sizce nasıl bir ekran kartı almalıyım?
Intel E8200 2.66Ghz çift çekirdek
4gb ram.
150-250 lira fiyat aralığında, şuanki oyunlara göre iyi düzeyde olabilecek bir ekran kartı arıyorum, size danışmak istedim.
Sizce nasıl bir ekran kartı almalıyım?
Intel E8200 2.66Ghz çift çekirdek
4gb ram.
sisteminide yazarsan daha iyi olur
bu tam istedigin fiyata göre 1gb 256 bit en güzelide ddr3 hic düşünme en yakın bayiden hemen almanı tavsiye ederim vatan bilgisayar 1 numaradır bilgisayar donanımında ben pc yi ordan topladıydım :D
bu tam istedigin fiyata göre 1gb 256 bit en güzelide ddr3 hic düşünme en yakın bayiden hemen almanı tavsiye ederim vatan bilgisayar 1 numaradır bilgisayar donanımında ben pc yi ordan topladıydım :D250 Tl Bütçe belirtmiş neden eski ve daha düşük bir ekran kartı öneriyorsun ?ben bunu almanı tavsiye ederim ama kaliteli 400Watt veya 500Watt powersupply ile birlikte.
SAPPHIRE HD5750 VAPOR-X GDDR5 1GB 128BIT ATI DX11
http://www.vatanbilgisayar.com/s ... ils.aspx?I_ID=41586Son Düzenleme: Jubei76 ~ 17 Aralık 2010 14:29
Jubei76 ya katılıyorum. dx11 destekleyen bi ekran kartı al.
bende böyle bir arayış içine girmiştim.tercihimi intelden yana kullanmam zor olmadı ama seçenek çoktu karar veremiyodumm ve nette gezinirken efiyat.com diye bi sitede buldum birçok sitede aradığım özellikleri buldu ve en uygununu seçmemde yardımcı oldu bana ayrıca alişveriş güvenli gerçekleşti..deneyin bence zahmetsiz bir süreçti efiyat.com'u tavsiye ediyorum herkese...... :)))