GA-8S648(L) tarihi eser anakartıma ekran kartı alıcam..piyasada bu ana karta uygun ekran kartı bulabilirmiyim veya varsa tercihimi hangisinden yapmalıyım..yardım ederseniz sevinirim..
ekran kartı alıcam yardım lütfen:)
http://www.ereyon.com.tr/store/P ... px?productId=160824
biraz pahalı olabilir ama. 3850 modeli olduğundan yazdım. sapphire in de var.
edit: sistemi ileride değiştirmeyi düşünüyorsan ikinci ellere bak derim.
Son Düzenleme: man on the moon ~ 12 Ekim 2008 01:31
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
179 mesaj
bilgisayarcilari tek tek gez mutlaka birinde vardir eti tip ekran kartlari.
OP Taze Üye
12 mesaj
gerçekten pahalıymış..aslında sistemi ileride değiştirmeyi planlıyorum dediğin gibi ikinci el piyasasında araştırma yapmayı bende düşündümde sorun yaşarmıyım diye tereddüt ediyorum..
OP Taze Üye
12 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
11,538 mesaj
dediğim gibi anakartın agpx8 slotlu yani bu kartları sorunsuz kullanabilirsin, alırsan şimdiden hayırlı olsun.
OP Taze Üye
12 mesaj
ahmet79dediğim gibi anakartın agpx8 slotlu yani bu kartları sorunsuz kullanabilirsin, alırsan şimdiden hayırlı olsun.büyük ihtimal bu hafta içi halledicem bu işi..çok teşekkürler..
Kapalı Hesap
41 mesaj
Vatan bilgisayarda 15 ekime kadar %18 kdv indirimi var avea patlıcanlılara.Ben imzadaki sistemi(monitor ve ses hariç) 400ytl karla ordan aldım aklında olsun...
OP Taze Üye
12 mesaj
SaMoVeVatan bilgisayarda 15 ekime kadar %18 kdv indirimi var avea patlıcanlılara.Ben imzadaki sistemi(monitor ve ses hariç) 400ytl karla ordan aldım aklında olsun...aa bak bunu bilmiyodum çok sağol..gerçi bende avea hat yok ama olanı buluruz..:D