Öncelikle herkese iyi akşamlar sorum oldukça net bir ekran kartı aldım anakartıma uyumlu olup olmayacagına nerelerden anlayacagım mesela anakartı msi ms7255 buna hangi ekran kartlarını takabilirim takıp takamayacagımı neye gore anlarım şimdiden teşekkürler.
Ekran Kartı - Anakart Uyumu
- 1
- 2
Öncelikle herkese iyi akşamlar sorum oldukça net bir ekran kartı aldım anakartıma uyumlu olup olmayacagına nerelerden anlayacagım mesela anakartı msi ms7255 buna hangi ekran kartlarını takabilirim takıp takamayacagımı neye gore anlarım şimdiden teşekkürler.Hangi ekran kartını aldın, özellikleri nedir?
yok o zaman bir 400 watt power birde 9800gt internette 2 si 275 tlye geliyor hadi bakalim.Bütçene göre ayarla. Max bütçen nedir?SAPPHIRE HD6670 GDDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı 140 TL (%25)
POWERCOLOR HD6570 GDDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı 125 TL (%25)
XIGMATEK NRP-VC SERİSİ 500W GÜÇ KAYNAĞI 78 TL
XILENCE XP500 500W 120MM FAN PSU REDWİNG SERİSİ R3 78 TL
yalniz sapphire daha iyi gibi geldi 9800 den fiyatida bayaa uygun neyse dedigim gibi power ve kart ikilisine 225 250 veririm dahada zorlarim sen ne diyorsun bu fiyata en iyi ikili icin ?O fiyata göre uygun zaten sistemin çok iyi bir ekran kartını kaldırmaz. HD7750 GDDR5 al derdim ama bütçen kısıtlı. GT9800 ile HD6670 arasındaki farklar:
anliyorum en kisa zamanda alicam bu konuyu bir kenara birakirsak amerikadan tel. felan getirtiyordum ama bu sefer parca alicam ordaki alisverisi mi amazondan yapiyorum parca alsam burdaki ile fiyat farki cok olur mu yoksa degmez mi ? veya dedigim ekran kartini ordan alayim su hd7750 yi ?
anliyorum en kisa zamanda alicam bu konuyu bir kenara birakirsak amerikadan tel. felan getirtiyordum ama bu sefer parca alicam ordaki alisverisi mi amazondan yapiyorum parca alsam burdaki ile fiyat farki cok olur mu yoksa degmez mi ? veya dedigim ekran kartini ordan alayim su hd7750 yi ?Amazon Türkiye'ye sipariş veriyor mu araştırman lazım, zannetmiyorum.
core 2 duo e6700 tamİşlemci fena değil kardeşim. Gücün varsa sakla paranı, aşağıdaki kartı kökle gitsin. Eğer bütçen yetişmezse önceki modelleri alırsın.
POWERCOLOR HD7750 GDDR5 1GB 128Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı 205 TL (%25)
son sorum olsun usta hd7750 icin bir power link atarsan vatandan cok mesutXIGMATEK
NRP-VC SERİSİ 500W GÜÇ KAYNAĞI
- 1
- 2