Ekran Kartı : ATI Mobility Radeon HD 4650
Acaba İyimi Gta 4 , Fifa 10, Crysis Gibi Oyunları Rahat Çalıştırırmı Yanında 4gbda ram var ?
Ekran Kartı : ATI Mobility Radeon HD 4650 İyimi ?
o kadarda abartmaya gerek yok HD4570 ile 1024x768 de far cry2 yi aa kapalı bi şekilde high seviyesinde kasmadan oynayabiliyorum ki 4650 de gta 4 ü low-med da oynatır ve fifa10 yüksek çöz ve detayda oyananabilir
dizüstüyse iyi masaüstüyse idare eder :)
Geçen gün arkadaşıma Samsung R620 aldık. Aynı ekran kartı ve 4GB Ram var. Gayet iyi bir kart. Şimdilik GTA4 ve Crysis'i test edemedik daha. PES09 yüklü makinada renkler capcanlı, görüntü mükemmel FPS çok yüksek. Tabiki PES9 testlik bir oyun değil elbet. 1.5Milyar küsüratlı laptoplarda daha iyisini bulamazsın zaten GPU olarak.
dizüstüyse iyi masaüstüyse idare eder :)Bu dediğinin tam tersi... masaüstü daha iyidir :=)
az önce youtube dan baktım bunlar haricindeki oyunlarda denediğimde gayet performanslıydı adam gta4 te de yüksek detay 1024x768 - 1280-1024 (arası bişeydi) 24-40 fps alıyor ki bi laptopa göre iyi bi rakam tabi bu orta seviyeye çekilirse daha sağlıklı olur... bu karta sahip 2 laptop önerdim kimse de şikayetçi değil...