Selam bilgisayarıma format attım NVIDIA FX 5200 modeli ekran kartım eskiden ve 1240x600 dı şu anda 800x600 de ve ekran kartıma dair pc de hir bir program yok.Aygıt yönetiminde Ekran Bağdaştırıcı vardı oda gitmiş.driver i yükledim kesin doğru driver ama hata veriyor(Uygun donanım bulunamadı) diye ne yapmam gerekir Lütfen Yardım Edin Ekran çok büyük ve pc yi kullanamıyorum.Yardımlarınızı Bekliyorum ...
Ekran Kartı Bağdaştırıcım Görünmüyor YARDIM EDİN!
arkadaşım anakartında mutlaka onboard ekran kartı vardır onu çalıştırıyor olabilir bilgisayarın bios altından bi kontrol et dediğim gibiyse disable et ve sonra kur ekrankartı driverlerini
ya arkadaşlar ben cahilim anlamam bana en detayından anlatırmısınız yada linkleri verin ben araştırayım bios mios hiç açmadım ingilizcem yok driver sürücülerin hepsi var siz baştan bana anlatın ben yapayım olurmu??
arkadaşım ekran kartını çıkarttım tekrar kurdum ama bilgisayar güvenli modda çalıştırdı kendini yeni bir donannım bulundu filan da demedi. eskisi gibi aygıt yöneticisinde yok driver programıda bulamıyor başka ne yapayım yardım edin!!!!!!!!!!
Arkadaşım tekrar aynen yazıyorum
Ekran kartınızı çıkartıp yerine,soketine tam doğru yerleştiriniz.,yeniden başlatınız.,aygıt yöneticisinden tekrar kontrol ediniz.,kurduğunuz sürücüyü kaldırınız.,yeniden güncel sürücüyü kurunuz.,
linkten uygun model sisteminizi seçin indirin.,
bu işlemleri yapamıyor iseniz lütfen servise götürünüz veya bir bilenden yardım alınız.
ewet arkadaşım aynen yaptım ama olmuyor olmuyor başka birşeyler var onboard dan çalışmıyor her halde çünkü ekran kartını takmadığımda çalışmıyor.onboard olsa çalışması lazım öyle değilmi.Sonra aygıt yöneticisinde de yok monitörler(Ekran Bağdaştırıcı) yok onu eklesek problem çözülür o nasıl olacak...
nvidia driverini kurduğun zaman problemin kalmaması lazım.. doğru driveri yüklediğinden emin ol.. bi sil öncesini program ekle/kaldırda görünüyosa sonra tekrar yükle.. şayet yine olmazsa anakartında problem var derim..
ya her zaman kullandığım yani pc yi aldığımda verilen NVİDİA driver i ni kurdum son sürümü de kurdum ama olmuyor kaçırdığımız birşeyler var ama ne...Acaba kart yanmış olabilirmi nereden anlaya bilirim?
Bi booster programı yükle.. voltajlara bak bakıyım ekran kartına voltaj gidiyomu.. gitmiyosa yanmış olabilir yada teknik bi arıza olabilir..
o programı bilmiyorum ama ekran kartının fanı dönüyor buradan anlayabilirmiyiz?
dönüyosa voltaj gidiyo demektir.. bana anakartındaki skotte bi problem varmış gibi geliyo..
beyler ben sırf bu konu için bu forma kayıt oldm ben cs 1.6 oyuncusuyum ve openGL olmadığı için
driverden kaynaklandığını sandım ne biliyim cahillik :D bende nvıda sitesine girmişim yanlış driveri yüklemiyimmi anaaa bir kurdun vay anasını :D ekran bozuk hemen driveri kaldırdım pc den res cektim.
bilgisayarıma özellikler dedim aygıt yöneticisi dedim donanımlar dedim ekran bağdaştırıcıları yok yardım lütfen
BEYLER ANLAMASSINIZ DİYE RESİM KOYDUM =[/URL] BU 1. AŞAMAMDI. DEVAMIDA BU = [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/443/magesbgjh.png/]
Uploaded with ImageShack.us
beyler resim koydum hala yardım gelmedi delirecem keşki o driveri yüklemeseydin pfff