Herkese selam
Ati 3870x2 ekran karti aldim taktim driverini kurdum
fakat ekranin sol ust kosesinde kalem ucu kadar bir nokta var monitorde sorun yok cunki baska pcye taktim nokta falan yok acaba ekran kartim bozuk yada bir agrizanin habercisi olabilirmi..sizce servise goturmelimiyim yardimlarinizi bekliyorum tesekur ederim
Ekran karti bozukmu
pardon yanlış okumuşum. o zaman ekrankartınızın varsa ATI internet sitesinden son güncel sürücülerini indirip kurun. eğer bu da çözmezse servise götürün.
Turkdonanim ilgin icin öncelikle tesekür ederim..
monitörümde böyle bir problem mevcutsa baska pc taktigimda neden kayboluyor?
monitörde olduguna eminmisiniz?
bende çözebilmiş değilim ama sanırım ati ekran kartlarından olsa gerek benimde aynı yerde aynı nokta oluyor.Takmayın kendiliğinden gider.
Bu güne kadar bir çok ati ekran kartı taktım böyle bir şey hiç başıma gelmedi.Aldığın yere götürüp test ettirmeni tavsiye ederim.Götürmeden önce driveri kaldırıp yeniden yükle.
monitöründen manyetik alan testi yapmayı denedinmi ?
Aynı noktadan bahsediryorsak normaldir. Çeşit çeşit yorumlarla kafanızı karıştırmayın.
Khraman hocam ilgin icin cok cok tesekür ederim gönderdigin resmi görünce sasirdim evet ayni nokta ayni yerde ayni sekilde..sanirim bu bir agriza degil
diger pc lerimi takiyorum monitörde hicbir sorun yok monitöre sadece 3870x2 takili olan pc yi takdigimda ayni nokta cikiyor
monitörüm acer x222w 22 inc 1 yildir kullaniyorum gercekden memnunum
ilgilenen herkese tesekür ederim