ekran kartı devri bitiyor mu ?

Kapalı Hesap (107285)
20-04-2010, 19:26   |  #1  
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
853 mesaj

Merhaba arkadaşlar bugün intel'in sitesini gezip yeni modeller hakkında biraz daha ayrıntılı bilgi alayım istedim ve i5 lerde şöyle bir açıklama gördüm . ister istemez bunu okuyunca kendi kendime acaba ekran kartı devri bitiyor mu ? diye sordum .

Intel® HD Graphics◊3                                                                        Intel® HD Graphics, daha keskin görüntüler, daha canlı renkler ve gerçeğe yakın ses ve video için üstün görsel performans sağlar. Microsoft Windows* 7 desteği ile HD filmler ve internet videoları izleyin, en popüler oyunları oynayın. Tüm bunları ekstra bir ekran kartına ihtiyaç duymadan gerçekleştirin.

İkinci sorum ise bu özellik  İ7 lerde neden yok
.bu İ7 alanlar için bir dezavantaj mıdır ? yoksa bu teknoloji intel'in i5 lerde deneyip başarız olduğu ve bu yüzden geri adım attığı bir proje midir ?

r522
20-04-2010, 21:47   |  #2  
Yıllanmış Üye
112 mesaj

Hocam hepsi piyasa oyunları.Yani öncedende ekrankartı olmadan alattığın işler yapılabliyordu fakat donanım şirketleri bir parçayı ikiye bölüp ikisinide yüksek fiyatlardan satmayı bi şekilde becerebiliyorlar.İşlemciyi bırak ram e bi kaç lehim işlemiyle birlikte ekran artı işlevi yaptırabilen insanlar var

Kapalı Hesap (107285)
20-04-2010, 22:40   |  #3  
OP Kapalı Hesap
853 mesaj
Alıntı: r522  
Hocam hepsi piyasa oyunları.Yani öncedende ekrankartı olmadan alattığın işler yapılabliyordu fakat donanım şirketleri bir parçayı ikiye bölüp ikisinide yüksek fiyatlardan satmayı bi şekilde becerebiliyorlar.İşlemciyi bırak ram e bi kaç lehim işlemiyle birlikte ekran artı işlevi yaptırabilen insanlar
kim yapıyorsa onu bulup tübitak ödülü vermek lazım :)