işlemci: 4 Çekirdekli AMD Phenom™ X4 9750 (2.4GHz, 2MB, 125W, AM2+)
ram: 2 GB DDR2 PC2 800 Mhz
ekran kartı:ATI Radeon HD 4550 128 MB/768 MB hypermemory
ttnetten aldıgım pc.Ben buna 1 gb ekran kartı alsam ne kadar fark eder?Ve cod7 crysis pes 2011 nba 2k10 gbi oyunları en yuksek ayarlarda oynayamasam bıle orta ayarlarda 0 kasmayla oynuyodum ve cok memnundum fakat gta 4u dusuk ayarlarda bıle oynayamıyorum cok kasıyor ve bır sure sonra ekran kartı hatası verıp atıyor oyundan bu ekran kartındanmı yoksa baska bısey warmı?
Ekran kartı düşüklüğü
ekran kartın paylasımlı dogal olarak ramlerden alıyor birde kullandıgın işletim sistemi vista ve uzeri ise 1 gb ram da o harcıyor ee ekran kartı alıyor işletim sistemi alıyyor oyuna ram kalmıyor sen o sisteme gercı butce belirtmemişsin ama 4650 vb gibi bi kart al birde yapabiliyorsan 1 gb ram takviyesi daha yap
ama guc kaynagın nedir psu kac watt muhtemel kalıtesız 350 psu vardır
iyi bi kart almak istiyorsan psu cok onemli
Ekran kartından sanırım bütçene göre bir kart al kartın modeli önemli 1gb olması önemli değil sakın kanma bütçeni söyle bide psu yu sole tabi.
Yalnız cvp veremsssm kusura bakma çıkabilirim her an
Hmm o zaman hiç değiştirme kartı çünkü pek bir şey farketmiycek keşke almadan önce gelseydi :S
Phenom x4 975 koymuşlar ama ekran kartı 4550 tobe tobe :S
İlla kasa almana gerek yok sadece psu da satıyorlar.
Ama o bütçeye bir şey alma biriktir sonra alırısn en az 500TL biriktir ki işlemciye göre bişi alak psuyla beraber
Win 7 kullanıyorum xpye donsem bıraz daha rahatlarmı
Tabi bir rahatlama olur ama pek bir faydası olucağını zannetmiyorum.
xp'ye dönsen zararda olursun ekran kartının directx sürümünden yaralanamazsın. 10.1 olmalı senin kart. xpde 9 olduğu için fazla perf. verdirmez sana ve işlemcinin tek çekirdeğini kullanırsın.
ekran kartı ve psu alman lazım senin.
HD 5750 + Fsp 400watt 250 lira falan yapar.
GT 240 ddr5 + Fsp 400watt 200lira kadar yapar.
150 liraya zor.
kardeş Ati Önermem ben Exper aldım üzerinde Ati hd 4350 series 1 gb vardı ama donuyordu gittim parama kıydım Nvidia Geforce 9800 Gt 1024 mb 512 paylaşımlı 256 bit ekran kartı aldım bence sende al öneririm
kardeş Ati Önermem ben Exper aldım üzerinde Ati hd 4350 series 1 gb vardı ama donuyordu gittim parama kıydım Nvidia Geforce 9800 Gt 1024 mb 512 paylaşımlı 256 bit ekran kartı aldım bence sende al ö
4350 donuyordu diye ati'mi önermiyorsun ?
boş konuşmada aldığın karta bak 9800gt .
güzel önerimi yaptığını sanıyorsun şimdi sen ?
4350'den ne bekliyordun ?
zaten pc'den anlasan gidipte exper almazsın.