Selamun aleykum arkadaşlar
ATI hd 2600 pro ekran kartım var 512 mb 128 bıt yazın overclock yapınca overclockla beraber fan speed ide artırmak istiyorum bildiginiz bir program varmı ?ve ATI catalyst control center da en fazla 600 mhz dan 700 e cıkıyor bunu 750 mhz yapma sansım var mı baska bir programla yaparsam zararı olur mu ?
Ekran kartı fan hızlandırma yardım.
MSI AFTERBURNER tavsiyemdir.
ama o karttan fazla birşey beklemeyin.
fan hızınıda yükseltebilirsin.
yok beklemiyorum ama alabildigim kadar iyi görüntü almaya calısacagım MSI AFTERBURNER demişssinin ekran kartım ATI zararı olur mu ?
bu programda en fazla 700 mhz'a atabiliyor başka varmı bildiginiz.
ben onu kullanıyorum.
genelde her işimi biosdan hallettiğim için böyle o.c programlarıyla fazla uğraşmam birtek kartım için msı afterburner kullandım.
ati ile bir zararı olmaz merak etme.
sa ya biri cevap versin lutfen bşey sorucam ya pc nin ekrani acilmiyor şimdi zar zor balina acildi ya acaba virusmu yapio ekranin kapanmasini o mu sagliyor bide bi kere taradim pc yi 27 virus buldu ne yapamaliyim lutfen hemen cvp yazin
ne yaptında acılmamaya basladı ?ne gibi bi hata veriyor ? bunları söylersen yardımcı oluruz birde sistemin hakkında biraz bilgi ver
evet arkadasım ama buda en fazla 700 mhz yapabiliyor.başka bildigin varmı program.
RivaTuner programını kullan tavsiye ederim.
Selamun Aleyküm arkadaşlar. Benim bir sorunum var ATI Radeon Hd 4650 1024 mb ekran kartım var. Benım bilgisayarım Nfs 2 Knight Online vb diğer onlıne oyunlar da ara sıra counter strıke'da kapanıyor. Ben baya bı araştırdım bunu ınternette neden olur dıye. Ekran kartımın ısısı arttığında pc kendısını otamatık olarak kapatıyor olabılır dıye dusundum.TechPowerUp programını yukledım sıcaklık sadece ınternet ve msn açıkken oyun kapalıyken 95 uzerınde oynuyor. Oyuna girip de denedım sıcaklık hala aynı fakat 5 dakıka olmadan bılgısayar kendını kapatıyor. Bunun bir çaresini bilen var ise yardımcı olmasını rica ediyorum. Teknik servise de veremıyorum. Bilgisayarı rehin tutuyolar resmen. Bilgisayarım intel core 2 quad ıslemcı 4 gb ram 1 gb ekran kartı 600 bılmem kaç harddiske sahip. Kaldırmıyo mu dıyorum ozellıkler çok çok yuksek ıhtımal veremıyorum. Yardımcı olun lütfen.
Özet : Herhangi bi oyunu açtığım zaman pc kendılığınden kapanıyor.