Arkadaslar ekran kartım Geoforce 8800GT üstündeki fanda bi bozulma var bilgisayarı actıgımda dönmüyo tabi zamanla kart ısınıyo ve bilgisayarda 2 dk içinde görüntü gidiyo.. ancakfanı elimde bir tur döndürdükten sonra çalısmaya baslıyoher bilgisayar actıgımda bunu yapmak zorunda kalıyorm kasa acık duruyo yani.. sac kurutma makinasıyla temizlemeyi denedim yeni fan gerek galiba bu modele uygun bilgidinz fan varmı maliyeti ne kdr acba?
Ekran kartı Fanı
xxömür arkadaşımın dedikklerine katılarak kendin bir fan yapabilirsin diyorum.benim ekran kartımın da fanı dandikti.bende gittim 8 lik bir fan veya eski ince işlemci fanı(amd fanı mesela) monte ettim.denedim performans aldım.biraz ses yapıyordu ama devirini düşürdüm ve yağladım fanı güzel oldu.ama ses yapmaması için ultra sesssiz fanlarda var onlardan da alabilirsin.ya da çıkma fanlardan bilgisayarcılarda var.biraz el becerin varsa 3 ile 5 liraya süper bir soğutma oluyor.
stalone bak dediğin gibide olabilir aslında ama hazır soğutucu bloklar dah akullanıslı olur incelik ve genişlik acısından su elektronik cihazlarda kullandıkları fanda takarsın olur ama 8800gt gibi bi kart ayeterli gelirmi bilemem kartı pek zorlamayacak ise oyun v.s. oynamaktan vezgecersen bu sistem daha uygun ve ucuz olur
arkadaslar istanbulda oturuyorum bu ürünleri alabileceğim özellikle avrupa yakasında bildiğiniz yer varmı internetten alım yapamıyorum