merhaba arkadaşlar...
ekran kartımın fanı bir çalışıp bir duruyor bunun sebebi ne olabilir? ...........
enerji tasarufu falan olablirmi anakartta böyle bir özelilk var sanırım ?toz falan yok dün temizlemiştim zatn pc 2 haftalık daha yeni topladım..
gibyt h57m anakrt ati hd 2600 pro 512 mb ekran kartı 500 gb hdd 4 gb kingston drr3 1333 mhz ram intel pentıum g 2.80 ghz 3 mb cache işlemci
Doğrudur bi bilgim yok o konuda başıma gelmedi. Ama ısılar gayet düşük geldi fanın dönüş hızına göre.
Sadece Everest Açıkken , Normal Değerler , Ortama Görede Değişir .
Ekran kartı fanları dandik çıkabiliyor maalesef önceden bende de vardı...Fanı sökebiliyorsan sök git piyasada benzerinden bul tak çalışsın...temizlemek böle ufak fanlarda bi işe yaramaz
Benim ekran kartının fanıda öyle oluyor biraz araştırdım enerji tasarrufu içinmiş hiç bir sorunda yok ekran kartında. Oyuna girince fanda devreye giriyor.
aynı sorun benim 7300 gt de vardı ekran kartı yandı bence sen bi PC ciye göster...
Ekran kartı sırf oyunda çalışmaz pc'yi açtığınız an çalışmaya başlar ve fan'ı her daim dönmelidir...Enerji tasarrufu diye koca kartı yakmayında....
Benim ekran kartının fanıda öyle oluyor biraz araştırdım enerji tasarrufu içinmiş hiç bir sorunda yok ekran kartında. Oyuna girince fanda devreye giriyor.sağolun arkadaşlar..
her hangi bir oyun açtım oyundayken fan durmadan dönmye başladı oyundan cıktım masaütüne geldim fan yine bir durup bir dönmeye başladı windows 7 64 bit kullanıyorum galiba otomatik ama böyle bir sorunu olan arkadaşlamırız varsa baktırmalarında fayda var...ne olur ne olmaz...Son Düzenleme: ftderbeder ~ 13 Mayıs 2010 16:49