slm arkadaslar ben 4 saat önce SAPPHİRE HD3870 ekran kartı aldım ama kartın üzerinde bir güc girisi var ben bunu nasıl powea baglayacam beceremedim lütfen yardım
ekran kartı güç girişi
- 1
- 2
http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2191
kartın bu mu??herhangi bir güç girişinden söz edilmiyor..power'a bağlamak derken monitöre bağlamayı kastetmiyorsun değil mi??
Güç girişi derken standart 4 pinli güç girişini mi kastediyorsun?
evet bu ekran kartının (üzerinde) arka bölümünde bir güç girişi var ondan bahsediyorum
eğer sadece hdmi girişi varsa bu girişi normal monitör girişine çevirecek bir dönüştürücü alman gerekecek..kutunun içinden çıkmadı mı??
siz anlamadınız ekran kartının kendi üzeinde ayrı bir power baglantısı var(güç girişi) ben onu soruyorum
Bazı anakartlarda ekran kartları için ek güç girişleri üzerinde olabiliyor.Üzerinde yoksa demekki üretici firma ihtiyac duymamış.
pardon yanlış anlamışım..şu resimde fandan çıkan bir güç kablosu var ve onu ekran kartının üzerinde bir girişe takmış..ama eğer başka bir giriş daha varsa anakartın ve ekran kartının kitapçıklarını bir incele..Anakart üzerine takılıp takılmayacağına bir bak..
55NM ile düşük güç tüketimi olduğundan da bulunmuyor olabilir.
arkdaslar bazı ekran kartlarının içinden güç kablosu çıkıyo ya ben onu soruyorum anakartın nersine takıcaz diye
kardeş kullanma klavuzunda yazmıyor mu??
maleseff ingilizce kardesim yaaaaaaaaaaaa
dur bakalım kardeş biraz daha araştırayım..
http://forum.donanimhaber.com/m_21496928/tm.htm
şu siteye bir göz gezdir kardeş..ben de bakıyorum daha..
yok kardeşim ingilizce yaaaaaaaa bir grafik veya resimde yok yaaaaaaaaaaaaaaaaa
ya zaten o girişe takabileceğin çok fazla alternatifin yoktur be kardeş...bi girişlere göz gezdirsen...keşke güç kablolu bir ekran kartı kullanmış olsaydım da yardım etseydim ancak sanırım benden bu kadar..bi incele sen anakartı kardeş...bulursan bana da haber et..kolay gelsin
ekran kartının ucunda 6lı giriş var arkdaşlar bundan bahsediyo. zaten kutu içeriğinde bu aparat mevcut. bu aparatı power supplyden gelen molex (ide-hdd veya ide-optik elekrtik girişi) girişine 2 ucu da takıyosun diğer bölümü zaten başka yere takamazsın ekran kartın girişine takacaksın.ters takma imkanın yok çentikler buna engel olacaktır
kolay gelsin ve hayırlı olsun
menemekran kartının ucunda 6lı giriş var arkdaşlar bundan bahsediyo. zaten kutu içeriğinde bu aparat mevcut. bu aparatı power supplyden gelen molex (ide-hdd veya ide-optik elekrtik girişi) girişine 2 ucu da takıyosun diğer bölümü zaten başka yere takamazsın ekran kartın girişine takacaksın.ters takma imkanın yok çentikler buna engel olacaktırBu kadar basit olan bır olayı nasıl çözüemediniz anlamadım helal olsun size. doğru cvp alıntı yaptıgım cvptır..
kolay gelsin ve hayırlı
ne ki bu şimdi Borga-x..bu kadar basit bir olayı nasıl çözememişiz..kime göre basit!!sen şu 9165 mesajı insanlara yardımcı olmak amacıyla mı yazdın yoksa hep böyle yargılar mısın insanları??kimseye yararı dokunacak birşey yazamadıysan neden yazıyorsun ki sayın Forum Başkatibi??
https://www.chip.com.tr/forum/lut ... elmiyor_t53485.html
kardeşim bendede aynı sorun verdı bu linki bi incele
sevgili kumsaati kardeşim iyiki bu foruma üvesin simdiye kadar benim karsıma her soruma iyi niyetle çözmeye yönelik ugrasan bir insan çıkmadı çok sagal
kumsaati23ne ki bu şimdi Borga-x..bu kadar basit bir olayı nasıl çözememişiz..kime göre basit!!sen şu 9165 mesajı insanlara yardımcı olmak amacıyla mı yazdın yoksa hep böyle yargılar mısın insanları??kimseye yararı dokunacak birşey yazamadıysan neden yazıyorsun ki sayın Forum Başkatibi??Üzgünüm dostum kalbini kırdıysam keşke kafanı da kalbınle beraber kırsaydım. Google var dimi. Hıc bılmıyorsan forumu bır ıncele uye... Daha araştırmasını bılmıyorsun bana laf atıyorsun. Sen seksek oynarken ben bu işleri yapıyordum. Benım mesaj sayıma veya rep puanına kafan takılmasın soyle 1.5 sene öncesinden başlayarak butun forumu bır incele bakalım kımlere yardım etmışım.. Bunun ıcınde forum aramasını veya google'i kullanabılırsın.Son Düzenleme: Borga-x ~ 15 Nisan 2008 13:45
borga senin insanları azarlamaya hakkın yok bu benim kendi görüsüm biraz saygılı ol lütfen
derttüccaarıborga senin insanları azarlamaya hakkın yok bu benim kendi görüsüm biraz saygılı ol lütfenSenın gorusune saygısızlık eden varmı.? Lutfen en son attıgım postun alıntı kısmına bak ta konuş.
- 1
- 2