selam arkadaslar benim cok büyük bir sorunum yok aslinda sorun laptopumda yeni cikan need for speed shift oyununudenemek istedim ama oyun tam baslarken donuyor ve kapaniyor bana ekran kartin yetersiz dediler ekran kartim ve laptopum söyle
Ekran karti : ati radeon HD 3470 HYBRID X2 256MB
LAPTOPUM: ACER Aspire 6530 AMD TURION X2 dual core mobile technology RM 70(2.0 GHz 1 MB L2 cache) 4 GB DDR2 320 GB HDD
evet böyle arkadaslar daha güclü ve iyi bir ekran karti nasil olur acaba daha önce düsünemedim aslinda ekran kartini degistirmeden de halledebilirmiyim mümkünmü acaba yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkürler...
Ekran karti güclendirme
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
OP Taze Üye
5 mesaj
verdiginiz cevaplardan dolayi tesekkür ederim ama oyun da ala eski hata devam ediyor oyun basladiginda donmalar oluyor ve oyun sonlaniyor önerdiginiz game booster ide indirdim kurdum ...
verdiginiz cevaplardan dolayi tesekkür ederim ama oyun da ala eski hata devam ediyor oyun basladiginda donmalar oluyor ve oyun sonlaniyor önerdiginiz game booster ide indirdim kurdum ...Everest Programını İndirin ve Ekran Kartınızın Modelini Tam Olarak Öğrenin Ardından İse Markanın Kendi Sitesine Girip Sürücüleri Güncelleyin Sorun Düzelecektir ...
OP Taze Üye
5 mesaj
tekrar selam arkadaslar bana önerdiginiz sürücü güncellemeyi AMD nin sitesinden graphics drivers ordanmi yapacam acaba