arkadaşlar merhaba
PALIT 9800GT(256Bit)SUPER 1GB DDR3 TV DVI 16X
ekran kartım var fakat ne oyun oynayabiliyorum nede videolardan gerekli verimi alabiliyorum sorunum şu driver güncellemelerini kesinlikle yapamıyorum nedenini birtürlü bulamadım en son yüklediğim driver nvidia 296,10 olan fakat bugün baktığımda 320.16 driver güncellemesine gelmiş fakat 296,10 dan sonraki driverleri güncellemek istediğimde şu sorunla karşılaşıyorum ve kesinlikle yükleyemiyorum, driveri indiriyorum kurmaya başlıyorum bir müddet sonra ekran siyah bir görüntü alıyor ilk zamanlar yükleme yapıyor ondandır dedim ama değil bu siyah ekran 8 saat sonrada baksam hala aynı şekilde duruyor ve ne mause işliyor ne klavye hiçbirşey siyah ekrandan çıkartmıyor son çare olarak bilgisayarı düğmesinden kapatıyorum yeniden açtığımda bana normal olarak yada güvenli modda aç diyor normal olarak başlatıyorum pc açılıyor fakat aradan bir dakika geçmeden elkran aynı şekilde siyah oluyor kapanmış gibi ve yine hiçbirşey işlemiyor ve mecburen yine düğmesinden kapatıyorum bu sefer güvenli modda açıyorum ve sistemi driveri yüklemeden önceki haline alıp sorunu düzeltiyorum bu konu hakkında yardım edebilecek varsa çok sevinirim ne oyun ne video ne başka birşey yapabiliyorum video yada başka birşey izliyorum ama öyle izliyorum yani yardım ederseniz çok sevinirim... pc sistemim aşağıdadır yardım ederseniz çok sevinicem.
işletim sistemi:
windows7 professional 64bit
işlemci:
INTEL C2QUAD Q9650 3.00GHz 1333MHz 12MB 64BIT 775p
ram:
4 GB DDR2 1066 MHzKIT(2x2GB) CL7 HYPERX KINGSTON
anakart:
Gigabyte GA-G41M-Combo Intel G41 FSB 1333MHz (DDR3 1333(O.C.) + DDR2 1066) Soket 775
harddisk:
SEAGATE 1TB 7200.12rpm 32MB SATA2 ST31000528AS