arkadaşlar ASUS EAH4670 512 MB ekran kartım var,guncellemesini nasıl yapabilirim,bu konuda yardımcı olursanız çok seviniriim.Şimdiden teşekkürler
saygılarımla
arkadaşlar ASUS EAH4670 512 MB ekran kartım var,guncellemesini nasıl yapabilirim,bu konuda yardımcı olursanız çok seviniriim.Şimdiden teşekkürler
saygılarımla
En güncel driverini netten indir ve aygıt yöneticisinden ekran kartını seç, sağ tıklayarak "bu sürücüyü güncelleştir" e bas. Çıkan penceredeki son seçeneği seç, ileriye bas. Sonraki adımda ikinci seçeneği seç ve ileriye bas. Sonraki adımda gözat butonuna basarak güncel sürücüyü seç. Gerisini halledersin.
http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx bu siteden ekran kartınızı güncelleyebilirsiniz
teknohat dostum,işte sorun en günceli netten bulamamış olömam çoğu yeri gezdim ama tam olarak anlayamadığuım için bulamadım,karacellat verdiğin linkede tıkladım ama benım kartımın isminde bulamadım,yaa kusura bakmayın bir daha açık bir şekilde bana yardım ederseniz çok seviirm yaa rica ediyorum
arkadaşım detaylın bir şekilde anlatıyorum:
şimdi sen benim vediğim linke tıkla daha sonra ATI Radeon™ Video Card Drivers bu şekilde bir yazı göreceksin tıkla daha sonra Full Catalyst Software Suite bu şekilde bir yazı göreceksin ve altında driverların hangi işletim sistemine uyumlu olduğu yazıyor