ati mobility radeon hd 5650 ekran kartını nasıl güncelliye bilirim.win7 işletim sistemi 64 bit.
Ekran kartı güncellemesi
ati mobility radeon hd 5650 ekran kartının bios'unu nasıl güncelliyebilirim cevaplarınızı bekliyorum.ekran kartının driver ını güncelle ekran kartı veya anakart bios u güncellemesi ciddi bir sorun olmadıkça tavsiyem değildir kart elinde kalabilir garanti dışı kalır ücretle yaparlar sen en iyisi bu işi yani bios update işini teknik servise yaptır kalırsa onların elinde kalsın senin elinde kalmasın
Binim bilgisayar da GPU özeliği değiştiğinde ekran kararıyor yanda çizgiler geliyor bu sorun için teknik servise göndermiştim ekran kartını güncelleyip geri gönderdiler sorun kapandı ben format attım bilgisayar gene eski haline geldi serviste geldiğinde ekran kartının sürücü sürümü 8.750.00 görünüyordu ama ben bilgisayarın Driver cd sinde kurduğumda 8.692.1.0 oluyor. nasıl bu sorunu çöze bilirim.
Binim bilgisayar da GPU özeliği değiştiğinde ekran kararıyor yanda çizgiler geliyor bu sorun için teknik servise göndermiştim ekran kartını güncelleyip geri gönderdiler sorun kapandı ben format attım bilgisayar gene eski haline geldi serviste geldiğinde ekran kartının sürücü sürümü 8.750.00 görünüyordu ama ben bilgisayarın Driver cd sinde kurduğumda 8.692.1.0 oluyor. nasıl bu sorunu çöze bilirim.anladım siz driver güncellemek istiyorsunuz bios değil driver ve bios ayrı şeylerdir
bana işletim sisteminizi kaç bit olduğunu ve ekran kartınızın tam modelini verin ben size bulayım
edit yukarıda vermişsiniz ama birşeye daha ihtiyacım var pc ne yani masaüstü mü notebook mu minibook muSon Düzenleme: Kapalı Hesap (167955) ~ 19 Nisan 2011 12:16
http://support.amd.com/us/gpudow ... eonmob_win7-64.aspx
sayfadakini indirin yükleyin reset isterse reset atın sorunun çözülmesi gerekiyor
modeli doğru verdiğinizden eminmisiniz birde eski driver ı tamamen silip yenisini yüklemeyi deneyin
everest ultimate programıyla bakabilirsiniz hatta everest ultimateye sistem özeti raporu hazırlatın ekran kartının markasının yazdığı yerde link var o linke tıklayın orda çıkan driver ı deneyin birde
everest ultimate programıyla
Görüntü Birimi:
Görüntü Bağdaştırıcısı ATI Mobility Radeon HD 5650 (1024 MB)
Görüntü Bağdaştırıcısı ATI Mobility Radeon HD 5650 (1024 MB)
Görüntü Bağdaştırıcısı Intel(R) Graphics Media Accelerator HD (1763880 KB)
Görüntü Bağdaştırıcısı Intel(R) Graphics Media Accelerator HD (1763880 KB)