256MB paylaşımlı Intel Graphics Media GMA X3100 Ekran kartı
Bu ekran kartı crysis-pro street ve fifa 2008 için uygun mu? Ve performansı nasıl ve laptop'a yeterli mi diye soracaktım?
Şimdiden Teşekkürler...
intelse koy sepete!
ama, çöp sepetine.
z_onealPek bişi anlamadım ama ekran kartı bu oyunları kaldırır mı ve notebooklarda ekran kartı değişiyor mu?gömülü olduğu için değişmesi çok zor. harici 54 pin pcix yuvasından harici ekran kartı kutusu olabilir ama laptop sana tuzluya gelir. laptoplardaki en öncelikli kriterler
GPU ve CPU dur. güçlü bir GPU koydularsa genelde CPU da yeterli düzeydedir.teoride kaldırması için üretiliyor intel tarafından ama pratikte şahit olunan bir durum değil. ben intelin ilk ekran chipinden beri bu piyasadayım, iş ortamlarında çoğunu kullandım. sürücüleri çok sorunlu, performans rezalet.
masasüstü 2D grafiklerinde çok sorun yaşamazsın ama iyi 3D bekleme.
sürücüleri bile stabil hale getirilemeden GPUlar miadını dolduruyor intelde.
zaten beceremeyip rezil olduğu grafik chipi işinden sıyrılmak için AMD ile anlaşmaya gitti, bundan sonraki ciddi sistemlerinde ati gpu sistemlerini kullanacak.
kullanmam ben itanyuma geçtim x86 öldü, ben yoksam x86 da yok dedi, daha sonra tükürdüğünü yalayıp AMDden x86 devamı x64(AMD64) makina kodlarının lisansını aldı.
yeniçeri askeri gibidir intel, 2 adım ileri bir adım geri gider. ;)amacın intel gpulu bilgisayar almak mı yoksa elindeki cihazın performansını mı ölçemiyorsun?
Son Düzenleme: Alibaba ~ 04 Mayıs 2008 11:48