ekran kartı ısınması
- 1
- 2
hayır ya sna zahmet söyleyebilirmisin?
80 90 arası oyundayken mi oluyor
ayrıca hata veriyormu?
evet hata veriyor. ama dercesini tam olarak bilmiyorum. ya fanımı cıkartıp yeni fan taksam olurmu
hocam fanım bozuk diyorsun çözüm arıyorsun o fan orda normal dönmedikçe sana hiçbirşey fayda etmez. ne ek fan nede bios ayarı. ekran kartının fanı fanın oturduğu takım kısmını değiştir garanti varsa zaten ücretsiz yapıyorlar ben yaptım bunu. Garanti yoksada çok bir fiyatı yok senin tek çözümün bu.
fanı yağla tozlarını sil. eğer fayda etmiyorsa garantiye yolla süre bitmisse yeni fan alırsın ek fan falan hikaye
mons arkadasım konuyu fanımı bozmadan önce acmıstım smdı bozuldugu için yeni fan almayı düşünüyorum zaten http://www.vatanbilgisayar.com/a ... ils.aspx?I_ID=34430 bu fan uyarmı aceba benım ekran kartıma ?
arkadaslar yazılanların hepsni okudum sanırım benimde bu tür birseyden derdim war..everest programında ve speedfan programından bakınca benim bilgisayar masaüstünde iken msn explorer tarzı seylerle ugrasırken 58-59derece ekran kartı sıcaklıgı.oyunlarda en fazla kac olmalı?everestte gpu fan için 1845rpm (%39 ) yazıyor.bu tam olarak ne demek birde fanı falan calısıyor çözüm olarak ne önerirsiniz?gta 4 en cok zorluyor gibi.en fazla 68 weya 69derece gordugumu hatırlıyorum 700w guc kaynagım war.ne yapmalıyım
arkadaslar yazılanların hepsni okudum sanırım benimde bu tür birseyden derdim war..everest programında ve speedfan programından bakınca benim bilgisayar masaüstünde iken msn explorer tarzı seylerle ugrasırken 58-59derece ekran kartı sıcaklıgı.oyunlarda en fazla kac olmalı?everestte gpu fan için 1845rpm (%39 ) yazıyor.bu tam olarak ne demek birde fanı falan calısıyor çözüm olarak ne önerirsiniz?gta 4 en cok zorluyor gibi.en fazla 68 weya 69derece gordugumu hatırlıyorum 700w guc kaynagım war.ne yapmalıyıoyunda 68 veya 69 sa iyi bi sorun yok
- 1
- 2