Selamun Aleykum Arkadaşlarım.Ben Öncelikle Sistemimi Yazayım.
İşlemci : İntel(R) Core(TM) 2 Duo E7500 Cpu @2,93 GHz Fiziksel Adres Uzantılı
Ram : Tek Slot 2x1 DDR3 Ram Toplamda 2 Slotum Var 1 Tanesi Boş [Slot #2]
[Parçaları Alıp Pc ye Yerleştirdikten Sonra Format Attırıp Win 7 Yapıcam ]
Ekran Kartı : Ati Radeon 4300/4500 Series (Ati Radeon HD 4350)
Anakart : FOXCONN 2A8C Modeli Anakart Var.
İşletim Sistemi : Windows Xp Professional 2002 Service Pack 2 [Parçaları Aldıktan Sonra Win7 Dönüştürcem Formatla]
Bilgisayarım Toplama Değil Orjinal HP Bilgisayar Markası : HP 500B MT
Evet Arkadaşlar Ben Bu Bilgisayardan Grafiği Yüksek Örneğin GTA 4 , Crysis , BF3 , Assasin's Creed 3 Gibi Oyunlardan Ultra Veya High'tan Medium'da Low da Bile Kasmalar Oluyor Verimli Fps Alamıyorum.Bilgisayarımı Hergün Düzenli Olarak Eset Smart Security İle Ve Ccleaner Programı İle Full Temizliyorum Taratıyorum.Virüs İmkansız Yani Tertemiz Bilgisayar.Benim Siz Abilerim Ablalarımdan İstediğim Şey Bana Tavsiyelerde Bulunmanız.
Öncelikle Oyunlar İçin Ekran Kartı Alacağım Ve Babamla Konuştum Aklında Bütçe Henüz Yok Ama Bu 1000 2000 TL vericek anlamına da Gelmiyor Tabi Sadece Ekran Kartı Alırsam Benim Bu 2 Duo 2,93 GHz İşlemciyle Darboğaz Olur Ve Tam Performans Elde Edemem Bu Yüzden İşlemci Ve Ramda Almaya Karar Verdim.
Tabi Bir Bilgisayarcı Çağırıp Parçalara Son Bi Kez Baktıracaz İnternetten Almadan Önce.Benim Güvendiğim Sitelerden Birisi Vatan Bilgisayardır.
Ekran Kartı İçin İstediğim Özellikler [256 Bit Kesinlikle Olmalı,1 GB yetermi Bilmiyorum 2 GB 'a Kadar Çıkabilirsiniz.]
Birde Eski Ekran Kartı Olmasın Ortalama Fiyat Ekran Kartı İçin 150-250-350-Olursa 450 Ye kadar çıkabilirsiniz.
Ama 350 Gibi Bir Ortalama Olursa Sorun Yok Saygılar
İşlemci İçin İstediğim Özellikler [En az 3,0 GHz Ve Olursa 4 Çekirdekli Bir İşlemci Arıyorum.Kısacası Ekran Kartıyla Uyumlu Bir Biiçimde Çalışacak] Saygılar
Ram İçin İstediklerim [Bilgisayarımda Cpu-z Programıyla Gördüğüm Kadarıyla Toplamda 2 Ram Slotu Var SLOT #1 Dolu 2 GB Ramla, SLOT #2 Boş Slot #2 'ye 2x1 4x1 Gibi Bir Ucuz Kingston Ram Tercihim Tabi Sizin Tavsiyelerinize Her Zaman Açığım.]
Lütfen Gerekli Bilgi Ve Düşüncelerinizi Esirgemeyin Arkadaşlar Saygılar ..
-İyi Forumlar