Basic yada starter olmasın,
Home premıum yada varsa ultimate olursa iyi olur
Basic yada starter olmasın,
Home premıum yada varsa ultimate olursa iyi olur
selam arkadaşlar
çok da yüksek olmayan bir bütçeyle bilgisayar toplatmak istiyorum. işlemci olarak Intel C2Q serisi, ram olarak en az 4gb bir bellek düşünüyorum. ekran kartıma çok önem veriyoum çünkü hiçbi şekilde takılma yaşamak istemiyorum. Palit gts 250 tavsiye edildi ama diğer düşüncelerinize de açığım. mesela 9800gt 1gb veya sapphire 4850 1gb da iyiyse olabilir. diğer bileşenler ise hard disk ve anakart. bütçem ortalama 900tl / 600$. en fazla 650$ a çıkabilirim. bu fiyatlarda nasıl bir kasa toplayabilirim yardım ederseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler.
Bir kere baştan hatayı Core2 quad kullanmakla yapma. AMD sistem toplayın kazıklanmayın. kesinlikle paranız cebinizde kalır.O KADAR UĞRAŞTIM AMA 1150 TL DEN DAHA DA DÜŞÜREMEDİM.
ANAKART: GİGABYTE MA 785 GM US2H = 98 DOLAR
RAM: 4 GB 800 MHZ A-DATA RAM = 94 DOLAR
KASA: AKASA ZEN SİYAH ATX KASA 520 WATT POWER SUPPLY = 119 DOLAR
SABİT DİSK: WESTERN DİGİTAL 500 GB 7200 RPM = 57 DOLAR
EKRAN KARTI: SAPPHIRE HD 4850 512 MB ( 1 GB İSTİYORDUN BİLİYORUM) = 126 DOLAR
OPTİK SÜRÜCÜ: LG DVD YAZICI 22X = 33 DOLAR
İYİ BİR SİSTEM İÇİN PARAYA KIYMAK ŞARTTIR. AYRICA KDV İNDİRİMİNİ KAÇIRDIĞIN İÇİN MEBLAĞ ÇOK YÜKSELDİ:. ERKEN DAVRANSAN İYİ OLURDU...Son Düzenleme: OpteroN ~ 02 Ekim 2009 03:05
arkadaşlar sistemi aldım ekran kartım palit gts 250 1gb gddr3 256 bit vista ultimate kullanıyorum directx 10 mu 9 mu yüklemem lazım ve nereden yüklücem yardım ederseniz sevinirim?
arkadaşlar sistemi aldım ekran kartım palit gts 250 1gb gddr3 256 bit vista ultimate kullanıyorum directx 10 mu 9 mu yüklemem lazım ve nereden yüklücem yardım ederseniz sevinirim?
directx sürümü yüklüdür bu birr. Ayrıca Düzenli olarak Nwidia nın sitesinden driver i güncelleyin ve internetten de diretx sürümlerinin bulup indirin ve kurun...
yüklü değil sanki sorun çıkardı gibi geldi ama araştırırım sağol
http://www.inndir.com/DirectX-1890p.html
dx 10 yüklüdür ama dx 9 da yüklemeni öneririm diğer oyunlarda sorun çıkmaz artı bütün dx sürümlerinide güncellemiş olursun bu son sürüm ile, zipten herhangi bir klasöre çıkart ve içindeki dxsetup dosyası ile kurulumu yap bu kadar.