Herkese merhaba, ekran kartımın kasa içinde yerleşimi aşağıda resimdeki gibidir. Sabit disk bölmesi ile ararsında 1 cm filan boşluk vardır. Bu durum bir sıkıntı teşkil eder mi acaba?
Ekran kartı kasa içi yerleşim hk.
- 1
- 2
bu arada ekran kartını da yanlış pci express slotuna takmışsın gibi geliyor. üstteki pci express slotuna takman gerekiyor tabi yanlış görmüyorsam :) unutma aşağıdaki pci exspress slotuna takarsan ekran kartından tam performans alamazsın ona göre.
bu arada ekran kartını da yanlış pci express slotuna takmışsın gibi geliyor. üstteki pci express slotuna takman gerekiyor tabi yanlış görmüyorsam :) unutma aşağıdaki pci exspress slotuna takarsan ekran kartından tam performans alamazsın ona göre.Haydaaa anladım hocam bunu kendim düzeltebilirim değil mi? İlla bir bilene götürmeme gerek yok?
rica ederim kolay
Ya hocam aklıma takıldı ben pcyi alacakken üst slotta bu ekran kartı görüntü vermiyor filan diyip üst slota dandik bir ekran kartı takmışlardı ve görüntü gelmişti benimkini taktıklarında ise görüntü gelmedi. Sonra benimkini buraya takınca görüntü geldi acaba başka bir sorun mu var ki?
anakartının tam modelini yazsana bakayı
Bu hocam buyrun;GIGABYTE 990FXA-UD3 AMD AM3+ 990FXA/SB950 DDR3 2000MHZ (O.C.) SATA 3.0 ANAKART
Vatan Linki;
dediğim gibiymiş ekran kartından tam performans alman için en üstteki slota takman gerekiyor. anakartın sitesinde bile yazıyor;
* Eğer yalnızca tek bir PCI Express grafik kartı kullanılacaksa; optimum performans için bu kartı, PCIEX16_1 grafik yuvasına taktığınızdan emin olun. Eğer iki PCI Express grafik kartı kullanacaksanız, bunları, PCIEX16_1 ve PCIEX16_2 isimli yuvalara taktığınızdan emin olun.
sende bakabilirsin anakartının resmi sitesi özellikleri oku yazıyor:http://www.gigabyte.com.tr/produ ... xa-ud3rev_10/specs/
eğer ekran kartı üssteki slotta çalışmıyorsa kesinlikle sorun var demektir ona göre.
dediğim gibiymiş ekran kartından tam performans alman için en üstteki slota takman gerekiyor. anakartın sitesinde bile yazıyor;Peki hocam ilk teslim alırken gözümün önünde ilk slotta benim ekran kartım çalışmadı ama birinci slota dandik bir ekran kartı taktılar ve çalıştı sonra benim ekran kartını 2.slota taktılar ve görüntü geldi bu neden olabilir?* Eğer yalnızca tek bir PCI Express grafik kartı kullanılacaksa; optimum performans için bu kartı, PCIEX16_1 grafik yuvasına taktığınızdan emin olun. Eğer iki PCI Express grafik kartı kullanacaksanız, bunları, PCIEX16_1 ve PCIEX16_2 isimli yuvalara taktığınızdan emin olun.
sende bakabilirsin anakartının resmi sitesi özellikleri oku yazıyor:http://www.gigabyte.com.tr/produ ... xa-ud3rev_10/specs/ama üst slotta başka bir ekran kartı çalışıyor hocam? benimki çalışmadı ordaeğer ekran kartı üssteki slotta çalışmıyorsa kesinlikle sorun var demektir ona göre.