Merhaba Arkadaşlar Kısa Sure Once Paylaşimli Ekran Kartı
Diye bir konu acmıştım
şimdi yeni bir ekran karti aldım ama bilgisayar 2010 model ve normalde ekran kartını nasıl monteliyeceğimi bilmiyorum Yardımlarınız için şimdiden teşekürler.......
Ekran Kartı Monteleme Yardım
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,344 mesaj
Anakartın modelini yazarmısınız?Anakartin modeli ile alakasi yok bilgisayarin 2010 model olmasiyla da alakasi yok, kasanin yan kapagini acip anakart uzerinde digerlerinden farkli renkte olan slotun hizasindaki kasaya ait metal kapagi sokecek ve ekran kartini slota yerlestirecek, karti slota paralel bir sekilde oturtup iyice oturmasi icin 2 eliyle bastirirken biraz sagdan biraz soldan sirayla bastiracak, tabi bu konuda deneyimi yoksa biz burada ne kadar anlatsak ta ekran kartina veya anakarta zarar verebilir.
Anakartin modeli ile alakasi yok bilgisayarin 2010 model olmasiyla da alakasi yok, kasanin yan kapagini acip anakart uzerinde digerlerinden farkli renkte olan slotun hizasindaki kasaya ait metal kapagi sokecek ve ekran kartini slota yerlestirecek, karti slota paralel bir sekilde oturtup iyice oturmasi icin 2 eliyle bastirirken biraz sagdan biraz soldan sirayla bastiracak, tabi bu konuda deneyimi yoksa biz burada ne kadar anlatsak ta ekran kartina veya anakarta zarar verebilir.Anakartın modeliyle alakası olduğunu söylemedim.Anakartın modelini öğrenip vga slotunu işaretleyip göstericektim.Sonuçta ortada görsel birşeyler olmadıktan sonra ne kadar anlatılırsa anlatırsın boş değil mi!