arkadaşlar ben bu kartı beğendim, acaba nasıldır alsam oyunlarda beni 2 yıl idare eder mi.?
http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2554
şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar ben bu kartı beğendim, acaba nasıldır alsam oyunlarda beni 2 yıl idare eder mi.?
http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2554
şimdiden teşekkürler.
öncelikle daha önceden kullandığın ekran kartı ne eğer iyi bir kartsa bence değiştirme biraz daha bekle dx11 kartlar yolda e öyle oluncada diğer kartların fiyatı normal olarak aşağıya çekiliyor bence biraz daha bekle derim tabii mevcut kartın seni idare ediyosa
dx11 çok pahalı olmaz mı? bana dx10 yeterli olur oyunlarda.Power ise 350 w aopen iyi mi?
Kusura bakma ama Ademle ikiniz böyle olur olmaz sallayıp duruyorsunuz bilip bilmeden, her konuya cevap yazmak zorunda değilsiniz ki, konu hakkında bilginiz varsa yazarsınız ama bu şekilde her kulaktan dolma duyduğunuzu buraya yazmayın doğrusu var eğrisi var.
eğer bundan bozuluyorsanızda hiç mühim değil, doğru bildiğimi söylerim kusura bakmayın.
Bak geçen ki konuda olduğu gibi (thermaltake) eklerim linki kalırsın ortada ondan sonra yiyin beni diye isyan edersin,
sistem belleği ile ekran kartının belleği ne zamandır birbirini alakadar eder oldu?
hadi bir kanıtını ver bakalım bu dediğinin
evet bekliyorum bu dediğini kanıtlayacak bir bilgi sağlam kaynaklardan mümkünse acil;)
Arkadaş senin hoca bariz sallamış. Bizzat benim arkadaşım DDR2 800lük ramlerle 4870 ekran kartını kullanıyor ve performans süper. Ahmetinde dediği gibi bilip bilmeden yorum yapmayalım.
Senin mahallenin bilgisayarcısı maalesef kaynak değil,
lütfen bu dediğinin altını dolduracak bir kaynak ver
Ahmet sende zorlama tamam. Sinirlendin ama ezme adamı. Yanlışlıkla söylemiş biraz laf dalaşı yapmışsınız. Fakat sende bende çok iyi biliyoruz ki böyle bir şey yok. Arkadaşda öğrenmiş oldu. Hepimiz bazen bir gazla yanlış bir ey yazıp sonra savunabiliriz. Sen bizim virtuosomuzsun alttan al.. :)
Elinde o parça yoktur, o yüzden öyle söylemiştir. Maşallah bilgisayarcılar da her konuda sallamayı pek seviyorlar. Bana da CL7 remleri kakaladıklarında, fırçayı kaymıştım da, bunlar yeni nesil, daha iyi demişlerdi.
Sadece bilgisayarcılar değil ki. Esnafların çoğu öyledir. Elindeki malı satmak için olmayanı kötüler. :) Klasik taktik bilmeyen veya araştırmamış insanda da işe yarar doğrusu.
Ahmet sende zorlama tamam. Sinirlendin ama ezme adamı. Yanlışlıkla söylemiş biraz laf dalaşı yapmışsınız. Fakat sende bende çok iyi biliyoruz ki böyle bir şey yok. Arkadaşda öğrenmiş oldu. Hepimiz bazen bir gazla yanlış bir ey yazıp sonra savunabiliriz. Sen bizim virtuosomuzsun alttan al.. :)Öyle olsun bakalım kanka
Sadece bilgisayarcılar değil ki. Esnafların çoğu öyledir. Elindeki malı satmak için olmayanı kötüler. :) Klasik taktik bilmeyen veya araştırmamış insanda da işe yarar doğrusu.12'Den vurdun Kaptanos şu anda adamın elinde sadece 3850 ve 4670 vardı gittiğimde benim ramlerinde 800 mhz olduğunu ona önceden söylemiştim,ben ddr5 i benim anakarta takabilirmiyim dedim,yok ddr4 ve 5 ler iyi değil olmaz dedi(elinde öyle ekran kartı olmadığı için heralde dediğin gibi),Elinde de 4670 vardı DDR3 Geçen gün dedi 100 tane sattım dedi şaşırdım galiba niyeti dediğin gibi 4670 ddr3 ü bana kakalamaktı!