Arkadaşlar bende 4gb ramli amd phenom ii x4 3ghz işlemciye sahip nvidia geforce 9500 gt 128bit bir ekran kartılı masastü bir bilgisayar var ve işlemci ve ramdan fazlasıyla memnunum ancak ekran kartı artık sıkmaya başladı :D bu arada anakartda asus (serisini hatırlmıyorum) Oyunları iyi grafiklerde oynayabiliceğim bir ekran kartı önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Ekran Kartı Önerisi Yapabilecek Var Mı ?
Psu ve bütçeni yaz da daha iyi yardım edelim.
gtx 680 öneririm ama sistem biraz eski kalcaktır bunun için :) veya 7970 ghz edition bekleyebilirsin
hatta 680 quad sli olsun :D ah mete ah.
gtx 680 öneririm ama sistem biraz eski kalcaktır bunun için :) veya 7970 ghz edition7970 GHZ EDİTİON. kulaga hoş geliyor harbi baktımda Türkiye'ye gelirse bir sakız parasına kapış kapış gider diyorlar çoluk cocugun elinde görmeyi ver artık sakız niyetine son_goku güzel ifade etmiş neyin kafası bu arkadaş !?
Adam bir de Gtx680 öneriririm ama eski kalacak diyor. Gören de adam da İntel Extreme İşlemci falan var sanacak7970 GHZ EDİTİON. kulaga hoş geliyor harbi baktımda Türkiye'ye gelirse bir sakız parasına kapış kapış gider diyorlar çoluk cocugun elinde görmeyi ver artık sakız niyetine son_goku güzel ifade etmiş neyin kafası bu arkadaş !?
Gtx 570 kullanıyorum ıyı performans verıyor sana yenı nesıl olan gtx670 ı onerırım.sıstemıne fazlamı gıder tam emın degılımama vereceın paranın hakkını verır.F/p olarak p ye kayan bır ekran kartı.2 fanlı olanlarından al referans tek fanlı alma.
ne var abi parasıyla değil mi
http://www.vatanbilgisayar.com/e ... ils.aspx?I_ID=50187 al şunu 256tl bide 500w güç kaynağı tamamdır oyunlarda
oyuna devam devam :)