Merhabalar, daha önce ekran kartımın paylaşımlı olup olmadığını sizlere sormuştum ve paylaşımlı olduğunu öğrenmiştim.Şimdi ise bu paylaşımı iptal etmek istiyorum.Bu mümkün mü? Çünkü bilgisayarım oyun dışındaki işlemlerde örneğin; bilgisayar açılırken [kaspersky,msn,ati control center,skype,free download manager,internet,ses,pil,bluetooth programları yükleniyor.) internet explorer veya mozilla açtığımda bunlar açılırken müzik açmaya çalıştığımda çoğu zaman donuyor.Veya bir dosya kopyalama işlemi yaparken (mesela 8 gb lik dosyalarımı flash diske atarken) kopyalama ekranı donuyor ve kapatmak zorunda kalıyorum.Ekran kartımın paylaşımını nasıl iptal edebilirim?(Daha önce açtığım konuda ekran kartımın duruma göre ram'den harcadığını söylemişti Süleyman arkadaşımız, call of duty 4'ü 1366 x 768 high ayarlarda hiç kasmadan-akıcı bir şekilde oynadı ama yukarıda dediğim gibi normal işlemlerde donuyor.) Yoksa daha fazla performans için xp veya windows 7'ye mi geçmeliyim? (win.7'nin tam sürümün çıkmasını bekliyorum vista home p.'yi orjinal lisansım var,yükselteceğim şimdilik vista ultimate) Yine de sistemimi yazıyım:
Samsung R520 Notebook;
Ram: 4 gb 800 Mhz
Ekran Kartı: Ati Mobility Readon 4650 1 gb gddr3 (+ 1 gb paylaşımlı)
İşlemci: İntel Core 2 Duo T6400 (2.0 ghz)
İşletim Sistemi: Vista Ultimate SP1+SP2 64-bit