Arkadaşlar yeni bir ekran kardtı aldım Hd3650 DDR2 512 Mb. ve sistemimde 230w power var korktum takmaya sizce ne kadarlık bir power gerekli .
sistem özellikleri
P4 2.4
1,5 Gb Ram
80 Gb Hdd
1 cd rom
1 dvdrom
hd3650 e.k.
Arkadaşlar yeni bir ekran kardtı aldım Hd3650 DDR2 512 Mb. ve sistemimde 230w power var korktum takmaya sizce ne kadarlık bir power gerekli .
sistem özellikleri
P4 2.4
1,5 Gb Ram
80 Gb Hdd
1 cd rom
1 dvdrom
hd3650 e.k.
Yıne nerden baksan 350W'lık uyugun fıyatlı bır PSU alıp kullanabılırsın. Ama ilerde yuksek performanslı bır ekran kartı alırım dersen nerden baksan 550W-600W'lık bir model seçmende fayda var
Aynı kartı bende kullanıyorım (350 wat). Ekran kartından ziyade güç kaynagınız her halükarda yetersiz. Yukarıda arkadaşın yazıdığı gibi ileriye dönük güç kaynağı düşünebilirsiniz.
arkadaşlar az bir param var
FRISBY 400W POWERSUPPLY hepsiburada'da 50 ytl Sizce nasıl bir psu
50 ytl ye 400 watt yalandır o gerçek 400 watt değildir olduğundan daha azdır muhtemelen Hem senin power da idare eder bende de 9800 GT amp var Feel Kasada Ki Feel ların Powerları kötüdür genelde ama sorunsuz çalışıyor zaten yeni çıkan parçaların çoğu Enerji tasaruflu aşırı elektrik harcamazlar
Bence butcenı bıraz zorla kendıne kalıtelı bır şey al. Kalitesiz bir sey alırsan butun sıstemın bır voltaj dalgalanmasında cozurt olabilir.