Merhaba...
Asus hd6870 DirectCu Gddr5 1 gb ekran kartım var...
bu 1 gb ram biraz yetersiz kalacak gibi...
bu 1 gb rami sistem ramimden kullanarak arttırma gibi bir ihtimalim var mı ?
olabileceğini duymuştum...
Ekran Kartı Ram takviyesi
bir şekilde yetmiyor ki soruyuyorum arkadaşlar...Arkadaşım hemen sinirlenip ters cevaplar vermene gerek yok,evet önemli bir konu ve farkındaysan bizde sana yardımcı olmaya çalışıyoruz ama bu şekilde çözüm olmaz,tekrar soruyorum ekran kartının 1Gb belleği neden yetmediğini düşünüyorsun,yani ne olduda sana bunu düşündürdü ?
yetmemesine de gerek yok bana kalırsa önemli bir konu... bununla ilgili pek bir bilgi bulamadım ...
Ayrıca bize sistemin ile alakalı bilgi vermeden bilgi istiyorsun ama sende takdir edersin ki hiç birimizin senin bilgisayar bileşenlerinin ne olduğunu bilmek gibi bir öngörümüz yok bu yüzden sistem bilgilerini yazarsan daha fazla bilgi alabilirsin.resimlerdeki işaretli yerlere bakarsan aslına ekran kartının 1Gb belleğinin gerektiğinde daha fazla yükseleceğini görürsün(umarım ATI ekran kartlarındada böyle bir yer vardır ?)
http://a1111.hizliresim.com/r/8/dpp3.jpg
Aslında bir sorunla ilgili yardım istemiyorum..
yani sistem bilgileri falan neden gerekli...
sadece soruyorum mümkün müdür böyle bir şey...
yine de sistemim;
msig31m1 anakart
thermaltake 600wpsu
2*2 gb ram
hd 6870 ek
şu an evde değilim ama gpuz de hatırladığım kadarıyla o bölüm yoktu...
ekran ayarlarında da kullanılabilir grafik belleği 2 görünüyor ama kullanamıyorum...
Aslında bir sorunla ilgili yardım istemiyorum..Ekran kartı belleği 2 görünüyorsa o zaman zaten kullanamıyorum diye üzülme çünkü görünen o 2 aslında ekran kartının 1Gb belleği yetmediği durumlarda otomatik olarak devreye giriyor ve ne kada gerekli ise o kadarını kullanıyor,yani aslında sen farkında olmadan kullanıyorsun.
yani sistem bilgileri falan neden gerekli...
sadece soruyorum mümkün müdür böyle bir şey...yine de sistemim;
msig31m1 anakart
thermaltake 600wpsu
2*2 gb ram
hd 6870 ekşu an evde değilim ama gpuz de hatırladığım kadarıyla o bölüm yoktu...
ekran ayarlarında da kullanılabilir grafik belleği 2 görünüyor ama kullanamıyorum...![]()