arkadaşlar ben sizin kadar bilgili değilim.. benim ekran kartım yani bilgisayarın başlangıcında 128mb yazısı var sanırım bu ekran kartı.. ve ram ise 256mb.. ben bazı oyunları oynarken..bilgisayar kasıyor.. pazartesi günü babam götürecek bazı değerleri yükseltmek için ama benim tek anladığım ram in 1gb yapılınca güzelce çalıştığı ekran kartı yükseltilir mi onu yükseltmem bir işe yarar mı kaç yapmam lazım yardım eder misiniz..
Ekran Kartı-Ram
Anakartın PcıE girisi varsa sana 8600 GT almanı tavsıye ederım.Anakartının modelını markasını bıze soylersen yardımcı oluruz. Everest programını yukle bilgisayarına program sıstemını tarıyacak
orda neyın ne oldugu yazar.Bize yaz sana yardım ederız
Ram 256 Mb çok düşük. 1GB lık alırsan toplamda 1280 MB Ram olacak. Bu sana uzun bir süre kafi gelecektir.
Borga-x in dediği gibi nvidia bir kart alacaksan 8. seri dışında bişey alma. Yazık olur verdiğin paraya. Parana göre 8800GTX den başlıyor bu kartlar.
Bunları yaparsan gerçekten oyunlarda iyi bir performans elde edeceksin. O kasmalar sona erecektir.
Büyük bir ihtimal ramden kasıyordur.Ama mantıklı olmya çalışırsak 256 ramli bilgisayarlar satıldığı zaman ekran kartları da eskiydi.Buna göre senn ekran kartın da yetersiz olmalı.Ekran kartı ve ram takviyesi şart.
anakartını yazabilirmisin?
ozaman daha net yardım ederiz..
ram olarak 2x512mb 667 twinmos kullanmanı öneririm...
ekran kartı olarak bütçene göre 8600-8800