Ekran kartı seçimi acilllll yardım
tamam ama bu dedigın kartlar 100tl nın ustunde benım butce 100tl o yuzden bu kartlardan bırı yada gene 100tl cıvarı bısey bakıyorum
http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.013.1275.0059
o zaman vermişken 20 lira daha verip bu kartlardan birini al.
tesekkurler ahmet79 Zotac 9500GT iyi ama zotac markasını hiç duymadım nasıldır acaba
nvıdıa gpu'lu kartlar içinde en iyisi diyebilirim, sağlam markadır merak etme.
http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2477
Bu fiyata bence en iyi kart budur
bence bu kartlara vereceğin 100 tl heba olur. 5-6 ay sonra hiçbir oyuna yetmez bu kartlar bence vermişken 50 tl daha ver. biliyorum vermişken şu kadar daha ver demek kolay ama verilecek 100tl varsa ve bu boşa gidecekse, en azından verilen paraya değecek bir parça almalısın.
eğer güç kaynağın sağlam bir 400w değilse bu ekran kartına bakmalısın. ekstra güç girişi istemiyor ve gayet yeterli bir performans veriyor.
155tl
eğer güç kaynağın iyiyse ki zannetmiyorum (en azından 400w ister, çünkü ekstra güç girişi istiyor)
bu karta bakmalısın, bu kart diğerinden biraz daha iyidir.
155tl
her iki kartta vatandaki worldcard indirimiyle gayet güzel fiyata geliyor. bence almışken en azından bu iki karttan birini almalısın ki verdiğin paraya deysin.
konuyu özetlersek 100 ytl ile oyun için ekran kartı alınmaz iyi bir kart aldınmı da psu yetmez elinde patlar diyorlar ama biraz daha biriktireyim diyeceksin biriktirdikten sonra yeni konu açacaksın şunu alıcam diyeceksin ohoooo o kartın modası geçti şimdiki oyunlara yetmez diyecekler en iyisi asus 3650 al bitsin.gta 4 de zorlansa da çoğu oyunu rahatlıkla çalıştırır.
ben ce en önemlisi bellek türü bide işlemci hızı
ATI sapphire 2600 xt 256 mb 128 bir ddr4 bu ekran karı ile gta 4 ü bile çok güzel bir şekilde oynuyorum hiç kasmıyo
sen bilirsin ama bunu alcaksan bu ekran kartı 200 watt götürüomuş onun yüzünden şu an bilgisayrım bozuk yinede san diyim en önemlisi bellek türü
sAYIN eyesofscorpions ,
Size yapılan öneriler içerisinde Kaptanos'un önerdiği Palit HD 4650 Sonic fiyat/performans olarak gerçekten iyi görünüyor. Bu kartın gerek HD 3650 gerekse Nvidia 9500GT den daha mantıklı bir seçim olduğunu düşünüyorum. Bu kartla hemen hemen birçok yeni oyunu orta ayarlarda oynarsınız. Directx 9.0c destekli 2008 sonuna kadar çıkmış birçok oyunu da yüksek kalite oynamanız mümkün.
9500GT de yeni oyunların çoğunu 1280-1024 de bazı oyunlarda High bazılarında Normal seviyede oynatan bir karttır
eyesofscorpionsbence asusun kartı daha iyi çünki ddr 3 bellekli
bence ATI sapphire 2600 xt 256 mb 128 bit ddr4 ekran karı mükemmel bişe Directx 10 desteklio gta arkadaşın dedği gibi hiç kasmadan oynuyorum arkakadaşın dediği gibi en önemli yerleri bellek türü ve işlemci öyle 1 gb falan bakma bunlar yalan en önemli yeri bellek türü ve işlemci yeri 1 gb veya 512 ekran karı alırsın ama ddr2 benimsna dedğim ekrankarının yanında hiçbişe alıcaksan sana bunu tavsiye derim her oyunu oynnasın gayet güzel şekilde ddr 2 alısan hiç bi işne yaramaz ddr2 dedemden kalma
kardeş ilk önce sa.. şimdi bana göre en iyi ekran kartı ati readon serisi sana kalmış ati den başka ekran kartı alma diğer ekran kartlarını kötülemiyorum ÖRNEK: nvidia niye nvidia bu iki ekran kartı iyi ama nvidianın oyunların bazılarını sürüceyü güncellemeden açmıyo bu yanı kötü atide öle bişi yok istediğin zman yükle hea bu nedio bea dersen hakılısın :D ama snaa önerdiğim ati'den şaşma nvidia ya göre %99999999!!!! başkalarına göre bilmem evde benim war pcde süper bi sorun yok ...